2777
2789
عنوان

خانوم ها کمکم کنید باشوهرم دعوا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 37 پست
ببین من جات باشم منطقی صحبت میکنم میگم که اوالا اصلا بد نیس بیشتر خانما ارایش گر هستن اگه بد بود اون ...

رد هارو میشناسی که زر خوشو مزنن چهار سال میگم با منتطق اما امروز با دعواقبول کرد اما میترسم برم موفق تشم بزنه به سرم

رد هارو میشناسی که زر خوشو مزنن چهار سال میگم با منتطق اما امروز با دعواقبول کرد اما میترسم برم موفق ...

اگه علاقه داری برو چرا نشی خواستن توانستن است...فکر مثبت کن

♡✞دُختَرے باش‌ کـ رُویاهاشُو به ‌اَهدافش‌ تَبدیل‌ کَرده✞♡    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه بچه کوچیک هم دارم یکم میترسم غافل بشم از زندگی 

اره بچت هم کوچیکه بنظرم بزار بزرگ تر بشه بعد یا اگه کسیو داری بزاری پیشش بری آرایشگری یاد بگیری

کارم درسته اخه میترسم وقتی ارایشگاه زدم نتونم موفق بشم تو سری خورم کنه

عزیزم لطفا این تاپیکمو برام گزارش میزنید؟؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7275566&slug=بچه-ها-من-برگشتم&postId=208295620

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اره دوتا خانواده دارم که با کمال میل میپذیرند

خب دیگه چه بهتر مادره منم علاقه داشتن و مدرکشو گرفتن ارایشگر شدن

من ازبچگ عاشق ارایشگریم تابه این سن یکبارم ارایشگاه نرفتم واسه مجالس خودم ارایش میکنم توخونه هرازچندگاهیی واسه مجالس میان درستشون میکنم اما اصلااا شوهرم اجازه نمیده برم خودش میگه دوسندارم از دستت بدم فقط بخاطرهمین نمیزاره میگه ارایشگری خوب نیس 

امروز اجازه داد که برم اما با مکافات و دعوا به نظرت برم کلاس هارو اخه عاشق ارایشگریم 

به نظر من وقتی شوهرت راضی نیست نرو ممکنه اختلاف پیش بیاد 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

وقتی راضی نیست و بچه کوچیک داری کوتاه بیا من بودم نمیرفتم فردا اختلاف ب وجود بیاد ارایشگری شغلیه ک باید از کار زندگیت بچت شوهرت بزنی مشتری داری باید بری آرایشگاه الان از صبح بازن تا۱۱دیگ ادم وقت نمیکنه ب کار زندگیش برسه