2777
2789
عنوان

یه راهی بهم نشون بدین😭

146 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

بعد از دوسال باردار شدم و بچم تو هفته هشتم سقط شد

خیلی درد کشیدم خیلی سختی کشیدم الان یک ماهه مثل افسرده ها شدم

همسرم خیلی درکم کرد 

ولی خواهرشوهرام حتی یه زنگم بهم نزدن 

خیلی ناراحت شدم 

الان خواهر شوهرم حامله شده 

ولی به من نگفته بودن 

الان که خودم فهمیدم میگن به تو نگفتیم که یه وقت چشمش نزنی یه وقت به دلت نیاد باعث شه بچش بیفته😭💔

خیلی ناراحتم از یه طرف هنوز فراموش نکردم سقطمو از یه طرف این حرفا🚶‍♀

چقد بدبختم منننننننننننن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 🥺🥺حق داری ناراحت بشی خیلی بی فرهنگن توجه نکن 

منم ۳ تا تاحالا سقط کردم اولی خودش سقط شد خود به خود 

دومی مشکل قلبی داشت ۱۷ هفته سقط کردم 

سومی ۸ هفته ایست قلبی کرد 🥺

فکر کن من چی کشیدم

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊

ان شاالله دوباره باردار میشید و بچه میمونه 

خب زنگ‌ نزنه،  ناراحتیتون بی دلیله 

اما گفته چشمش نزنی ، حرف خوبی نبود 

درسته رک بودن خوبه اما دلیل بر بی احترامی نیست 

اما اینجوری فکر کنید ، یه نفر اگه حرفه بدی میزنه ، نشانه ی بی شعوری و ضعفه شخصیته خودشه ،چرا شما باید به خاطره بی شعوریه یه نفر دیگه ناراحت باشید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم 🥺🥺حق داری ناراحت بشی خیلی بی فرهنگن توجه نکن  منم ۳ تا تاحالا سقط کردم اولی خودش سقط ش ...

خیلی سخته خیلی زیاد از یه طرف سقطم از یه طرف این حرفا

اون اوایل ازدواجمون همین خاهر شوهرم باردار بود الان ک بچش یک سالشه دوباره باردار شده

چرا خدا برا من نمیخاد😭

ان شاالله دوباره باردار میشید و بچه میمونه  خب زنگ‌ نزنه،  ناراحتیتون بی دلیله  اما ...

اگه این رفتارش فقط ختم میشد به مواقعی که منو میدید ناراحت نمیشد ولی پشت سرمم همینجورین

یعنی بچه ی شما رو اونا چشم زدن افتاده که آنقدر نگران چشمن؟🤔

من کلن ۲۳ روز میدونستم که باردارم بعدش خدا نخاست بمونه

تو همین ۲۳ روز پنج شش بار اومدن خونمون شام و ناهار

اصلا ب فکر نبودن که خب بعد دوسال حامله شدم باید استراحت باشم

خدا ازشون نگذره

من کلن ۲۳ روز میدونستم که باردارم بعدش خدا نخاست بمونه تو همین ۲۳ روز پنج شش بار اومدن خونمون شام و ...

من هم زود بهشون گفتم آنچنان بلایی سرم آوردن که توی شش هفته سقط شد پارسال امسال هم شوهرمو راضی کرد که به کسی نگین تا چشم نخوره اونم از ترس به کسی نگفت ولی بعد سه ماه فهمیدن البته دیگه مهم نیست چون سه ماه اول خطر داره الان هم خونشون نمی‌رم ومریضی رو بهانه می کنم 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.