2821
2789
عنوان

دعوا و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرج سه تا بچه خییییلی . یه جوری طلاق هم گرفتی خرج بچه هاش با خودش باشه

ی مشاور امروز زنگ زدم گفت تا ۷ سالگی با تو هستش حضانت‌. ولی خرج بچه ها رو باید بده ولی اگه نداد همش باید شکایت کنی

نه هیچ کدوم. ولی تحمل این زندگی هم برام سخت شده. همش دعوا و جنگ اعصاب. 

پس چطوری میخوای بچه هات رو بزرگ کنی بدون پول و خونه و درآمد بعدشم اگه بچه ها رو ازت بگیره چکار میکنی میتونی تحمل کنی احساساتی تصمیم گرفتن خوب نیست مادر اول باید فکر بچه هاش باشه بعد فکر خودش 

چجوری اقدام کنم؟ امروز دستشو گذاشت دور گردنم تا خفم کنه جای کبودیش هست برم پزشک قانونی؟؟؟ واینکه م ...

نه عزیزم بچه هات ربطی به طلاق ندارن...شما خوب تربیتشون کن

فقط باید با یه وکیل خوب اول حرف بزنین که هضانت بچه هارو لااقل بگیری چون با توجه به تعاریفت از شوهرت توانایی نگهداری بچه هارو نداره با چنین اخلاقی

هرماه هم باید هزینه ی بچه هاشو بده

الان لینک میزارم یکی از بچه های همین جا وکیله گفت کمک میکنم اگه سئوال داشتین 

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
ی مشاور امروز زنگ زدم گفت تا ۷ سالگی با تو هستش حضانت‌. ولی خرج بچه ها رو باید بده ولی اگه نداد همش ...

باید بده مرد رو دیگه واسه مهریه زندان نمیندتزن ولی واسه نفقه بچه کتک هم میزنن چون بچه خودشه و وظیفشه خرجی بده

https://ninisite.co/discussion/topic/7182583/وکیل-هستم-سوالی-دارید-بپرسید

این خانوم وکیلن،سئوالاتونو بپرسین جواب میدن😊برات آرزوی موفقیت دارم گلم💖تن خودتو بچه هات همیشه سالم💞

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
اگه میتونی زندگیه خودتوبچه هاتوتامین کنی طلاق بگیری راحتی.ولی اگه نتونی سخته باسه تابچه چرخوندن زندگ ...

نه خودشم کار نداره. ولی ی ۲۰۰ تومنی تو بانک داره که سود میگیره و طلبه هست و شهریه میگیره جمعا ۵ میلیون ماهی داره. ولی همه رو میره پس انداز میکنه. ماهی ۱۵۰ به من میده لباس اینا رو مادرش برای بچه ها میخره هر وقت دلش خواست و به سلیقه خودش. من ازون ۱۵۰ اگه برای بچه اسباب بازی چیزی هم بخرم بگم حالا بده بهم میگه نمیخریدی واسش... حالا که دادی...

خانوادت چی میگن؟ میگن پشتتیم کمکت میکنیم؟

بله مامان و بابام حسابی پشتمن.  چون اونا هم دلشون خونه ولی میگن چرا از اول نگفتی اینهمه کتکت میزده حالا با ۳ تا بچه خیلی سخته

فردا کجا برم برای شکایت که رسیدگی کنن به مشکلم؟ یا صبر کنم اقدام از طرف اون باشه؟؟؟ مهریه امو بذارم ...

حتما پزشک قانونی برو پرونده سه  براش ، اقدام به شکایت هم کن اما بگو فعلا نمی‌خوام تو جریان بیفته ، چند وقت صبر کن ببین چی میشه بعد نسبت به شرایط اونموقع اقدام کن