2821
2789
عنوان

دعوا و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 70 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله مامان و بابام حسابی پشتمن.  چون اونا هم دلشون خونه ولی میگن چرا از اول نگفتی اینهمه کتکت می ...

خب خداروشکر بچه بزرگت چند سالشه؟

شغل شوهرت چی؟

چیزی به نامش داره؟

درامدش ماهی چنده؟

خب خداروشکر بچه بزرگت چند سالشه؟ شغل شوهرت چی؟ چیزی به نامش داره؟ درامدش ماهی چنده؟

بچه بزرگم ۴ سال. ۳ سال و ۲ سال.

خونه به نامشه. ۲۰۰ میلیون میدونم پول داره. درآمدش ماهی ۵ تومن

بله مامان و بابام حسابی پشتمن.  چون اونا هم دلشون خونه ولی میگن چرا از اول نگفتی اینهمه کتکت می ...

چرا از اول نگفتی که انقدر سوارت شده منم اولش نگفتم مامانم فهمید بلایی سرش اورد دیگه دست روم بلند نکرد

بچه بزرگم ۴ سال. ۳ سال و ۲ سال. خونه به نامشه. ۲۰۰ میلیون میدونم پول داره. درآمدش ماهی ۵ تومن

همون اول برو درخواست مهریه و نفقه کن به دادگاه که کشید اونجا بگو اصلا بهم خرجی نمیده پول دکتر ندارم از بدبختی های پول ندادن بگو همه چی به نفعت میشه

اما شکایتتو تو جریان نندازن فعلا چون احتمال داره برگشتی باشه، ببین چی پیش میاد ،

میدونم نیست. چون امروز به بابام هم فحاشی کرد. و جلو پدرو مادرش کتکم زد و از خونه بیرونم کرد. شخصیتم له شد . حرمتا شکسته شده. برگردمم آخه چه زندگی ایه

میدونم نیست. چون امروز به بابام هم فحاشی کرد. و جلو پدرو مادرش کتکم زد و از خونه بیرونم کرد. شخصیتم ...

انشالله خیره ، اما تقریبا مطمینم کمی آروم بشه اوضاع بر میگردی سر خونت ، اونموقع برام پیغام بذار ، حسم اینو میگه

همون اول برو درخواست مهریه و نفقه کن به دادگاه که کشید اونجا بگو اصلا بهم خرجی نمیده پول دکتر ندارم ...

عزیزم فردا برم کلانتری یا دادگاه برای درخواست مهریه و نفقه. واینکه من الان خونه بابام هستم. امشب اومد بچه ها رو ببره ندادم. میتونه بگه نفقه نمیدم چون بچه ها رو بی اجازه نگه داشته؟؟ 

مامانتون چکار کرد ؟

نزاشت تا چهل روز من برم هرررررکسی رو فرستادن منو نزاشت برم اخرش گفت میری ریش سفید هارو‌میاری تا تعهد کتبی بنویسن امضا کنن .

بابام گفت دخترم هر اشتباهی هم کرد سوار ماشینش میکنی میاری خونه باباش میزاری اما اگه دستت خورد بهش قید همون دستت رو بزن از ترس داداشام به هفته خونه نمیرفته .

عمه ها و عمو هاش رو فرستادن از بابام اجازه گرفتن بیاد دم در خونه برای معذرت خواهی میترسیدن دیگه اخر کار رفته بودن تو اقوامشون چند تا معلم و کدخدا اوردن تعهد نوشت اونا هم پاشو امضا کردن بعد مامانم گذاشت من برم قشششششنگ حساب کتاب اومد دستشون از بس رفتن به این و اون رو زدن تا بیاد دنبال من منو ببرن