2821
2789
عنوان

دعوا و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 70 پست
خیلی تنهام. هیچکس رو ندارم جز همین مامان و بابام..... دلم داره میترکه از سادگی خودم از بچگی خودم که ...

اشکال نداره .خدا برات بچه هاتو با پدر مادرتو نگه داره.

چند سالته که سه تا بچه داری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاااک تو سرش . برا بچه خودشم دلش نمیاد خرج کنه خانوادش نصیحتش نمیکنن؟

خرج میکنه ها نمیگم نمیکنه. ولی خط کش میذاره. مثلا وسط هفته میوه تموم شه نمیخره میگه بذار اول هفته میخرم. پدرش که مثل سیب زمینی بی رگ فقط نگاه میکنه. مادرشم دوتا به من چیز میگه یکی به پسرش.

خرج میکنه ها نمیگم نمیکنه. ولی خط کش میذاره. مثلا وسط هفته میوه تموم شه نمیخره میگه بذار اول هفته می ...

خوب خرج نمیکنه تو با سه تا بچه باید هر روز میوه بخورین چه جوری نمیخره سه چهار روز اگه پول نداشته باشه یه چیز اما اگه داره و نمیخره بزا بمیره ما سه نفریم هفته ای ۹ کیلو میوه میخریم بازم ضعیفیم 

قربونت. همچنین خدا عزیزان تو رو برات حفظ کنه من ۲۶ سالمه.  شوهرم ۲۸

اول جوونیت چرا بسوزی و بسازی.

من ۲۲ سالمه شیش ساله ازدواج کردم .همه نوع بدبختی هم کشیدم اما الان زندگیم دیگه خوبخ خداروشکر

خوب خرج نمیکنه تو با سه تا بچه باید هر روز میوه بخورین چه جوری نمیخره سه چهار روز اگه پول نداشته باش ...

به خدا.... من ۳ تا زایمان پشت هم کردم از لحاظ روحی و جسمی داغونم. ولی درک هیچی نداره... فقط تا نوک دماغشو میبینه...دریغ از غذای بیرون دریغ از ی کادو دریغ از گل

اول جوونیت چرا بسوزی و بسازی. من ۲۲ سالمه شیش ساله ازدواج کردم .همه نوع بدبختی هم کشیدم اما الان زن ...

نه  مسافرتی ما رو برد نه ی گردش میبره...من برای جلوگیری آمپول میزنم وزنم رفته بالا چون آقا کاندوم نمیخره و دوست نداره. بعد بعضی وقتا به شوخی میگه زندگی من بهت ساخته ها ... احمق نمیدونه عوارض آمپول و به خاطر افسردگی که دارم مصرف زیاد شیرینیجات