2821
2789
عنوان

وکیل هستم . سوالی دارید بپرسید .

359 بازدید | 16 پست

سوال ها تونو  بپرسید در اسرع وقت جواب میدم . یا در آیدی تلگ   رام بپرسید اکثر وقت ها اونجا آنلاین هستم . 

@vakil_s

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیقا همین الان هرچی سوال بود از ذهنم پرید😐

اشکال نداره  هر وقت یادت اومد  به اون آیدی پیام بده 

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s

براي ارث پدرم مشكل داريم اموال پدرم دست زنش و دوتا پسراي اون هست درخواست مهرو موم دادم ابلاغ رو نگرفتن دوبار جلسه تشكيل نشده و دادخواست تقسيم هم دادم ايا انجام ميشه يا اينم كنسل ميشه ؟ 

براي ارث پدرم مشكل داريم اموال پدرم دست زنش و دوتا پسراي اون هست درخواست مهرو موم دادم ابلاغ رو نگرف ...

انجام میشه

يعني بدون مهرو موم و تحرير تركه و حضور وراث تقسيم رو انجام ميدن؟ 

از دادگاه بخواهید قرار اناطه صادر کنه تا تحریر ترکه آماده بشه 

قرار اناطه؟ درسته؟ يعني چي ميشه توضيح بدين 

بله درسته .شما کپی برابر اصل دادخواست تحریر ترکه رو میزارید روی پرونده و کتبا درخواست اناطه می کنید و میگید تا رسیدگی و صدور رای راجع به دادخواست فلان با موضوع تحریر ترکه تقاضای اناطه دارم .

سلام عزیزم من امشب فهمیدم خونمون وکالتش به اسم مادر همسرم هست یعنی ما هیچ حقی درش نداریم؟ موقع خرید ...

بستگی به این داره که در کنار وکالتنامه مبایعه نامه هم به اسمش وجود داشته باشه یا خیر . 

در کل خیلی کار دردسر سازی کرده همسرتون .

چرا اینکارو کرده ؟

بستگی به این داره که در کنار وکالتنامه مبایعه نامه هم به اسمش وجود داشته باشه یا خیر .  در کل ...

میگه وقتی زمینو خریدم خودم نبودم سرکار بودم دیگه اینکارو کردم ولی باور نمیکنم