2777
2789

تجربه های من

اول اینکه تست زردی و غربالگری رو سه روزگی ببریم و یادم نره که جاهای دولتی مث زینبیه حتی روزهای تعطیل تا قبل 12ظهر خدمات دارن.بعدم دکتر شهاب بینایی تو بلوارگلستان خ استادشهریار... وآزمایشم بیمارستان علوی تو خیابون شهناز همه ساعتی تست زردی میگیرن حتی نصف شب...مقاومت به دادن شیرخشک نداشته باشم و مخصوصاا وقتی بچه زیردستگاهه کمی شیرخشکم با سرنگ بدم...

خوردن خودم و بچه هرگونه چیزای عطاری مخصوصا عناب😒😤ممنوع... دوره اش باید بگذره حتی تاحدود سه ماه شایدطول بکشه دلدرد... بعد یکماهگی قطره easycool baby و قطره اهورا نی نی...حرکات دوچرخه و تامی تایم ... خوندن کتاب هشت قدم دوم دکتر خدیجه ظریفی...

بچه از بعد بیست روزگی خطر افت قند نداره بیخودی خودم بیدارش نکنم تا سه ساعت چهارساعتم جا داره بخوابه

براشیر خودم آب فراوون و آبگوشت...خوردن غذاهای نفاخ مث سبزی و قرمه سبزی و ماکارونی قیمه ممنوع...عملا حداقل تا یه ماه فقط گوشت مرغ برنج...

یه نکته خیلی مهم ک الان عذاب وجدانشو دارم...زیاد پوشوندن بچه ممنوع...شاید اگر انقد بچه رو نمیپوشوندم انقد زرد نمیشد گرما بدتره و آب بدن بچه روکم میکنه...پستونک از بعد چهارپنج روزگی ارتودنسی بدم و حتما از هشت تایازده ماهگی تلاش کنم بگیرمش.ب اینصورت ک اول در طول روز از جلو چشمش جمعشون کنم و فقط وقت خواب...بعد کم کم بشه وقت خواب شب و بعد حذف...

از هفت تا نه ماهگی که قدت مکیدن بالاس اب با نی و شیشه یادش بدم ک خیلی مهمه.دادن آب با شیشه ممنوع از همون شش ماهگی آب با لیوان...کلاسای شکوفه غلامی تو لبتاب دارم با لیست غذاها باز نگاشون کنم.

زیر یکسالگی شیر و بعدش غذا منبع اصلیه تغذیه بچست بعد یکسالگی کم کم با سرگرم کردنش مصرف شیر درطول روز  ب صفر میرسونم و فقط قبل خواب و درطول شب و کم کم قطع شیرشب.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

همیشه داشتن قطره استامینوفن پاراکید شیاف123استامینوفن 

شربت پلارژین کیدز و شربت سرماخوردگی پلمب در خانه...

شیاف دیکلوفناک برا بعد زایمان واس خودم...

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهااا

خوردن پسته بادوم و کلا آجیل بیچاره میکنه مادر و بچه رو از نفخ و دلدرد...همون روغن خوب و آرد و ادویه کافیه...

شیر رو امتحان کنم اگر بچه دلدرد نگرفت میشه بخورم.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

بجای خریدن بیخود شیشه و پستونک مارک...

همین مارک خوب بی بی لند چند رنگ پستونک بگیرم و مثلا اندازه یه شب تاصبح شیر خوردن شیشه بخرم... مثلا 6 7تا شیشه ضدکولیک بی بی لند.

بهترین مارک لیوان آبخوری بی بی لند...

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

به نام خدا :

لطفا بعد از تولد که نوزاد را میبرید خونه حمامش کنید .. هیچ آسیبی به محل واکسن و بند ناف و... نمیزنه این حمام بردن ..

و لطفا لطفا لطفا از عطر حتی عطر مخصوص برای نوزاد استفاده نکنید باعث خرخر بینی میشه .

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡