تجربه های من
اول اینکه تست زردی و غربالگری رو سه روزگی ببریم و یادم نره که جاهای دولتی مث زینبیه حتی روزهای تعطیل تا قبل 12ظهر خدمات دارن.بعدم دکتر شهاب بینایی تو بلوارگلستان خ استادشهریار... وآزمایشم بیمارستان علوی تو خیابون شهناز همه ساعتی تست زردی میگیرن حتی نصف شب...مقاومت به دادن شیرخشک نداشته باشم و مخصوصاا وقتی بچه زیردستگاهه کمی شیرخشکم با سرنگ بدم...
خوردن خودم و بچه هرگونه چیزای عطاری مخصوصا عناب😒😤ممنوع... دوره اش باید بگذره حتی تاحدود سه ماه شایدطول بکشه دلدرد... بعد یکماهگی قطره easycool baby و قطره اهورا نی نی...حرکات دوچرخه و تامی تایم ... خوندن کتاب هشت قدم دوم دکتر خدیجه ظریفی...
بچه از بعد بیست روزگی خطر افت قند نداره بیخودی خودم بیدارش نکنم تا سه ساعت چهارساعتم جا داره بخوابه
براشیر خودم آب فراوون و آبگوشت...خوردن غذاهای نفاخ مث سبزی و قرمه سبزی و ماکارونی قیمه ممنوع...عملا حداقل تا یه ماه فقط گوشت مرغ برنج...
یه نکته خیلی مهم ک الان عذاب وجدانشو دارم...زیاد پوشوندن بچه ممنوع...شاید اگر انقد بچه رو نمیپوشوندم انقد زرد نمیشد گرما بدتره و آب بدن بچه روکم میکنه...پستونک از بعد چهارپنج روزگی ارتودنسی بدم و حتما از هشت تایازده ماهگی تلاش کنم بگیرمش.ب اینصورت ک اول در طول روز از جلو چشمش جمعشون کنم و فقط وقت خواب...بعد کم کم بشه وقت خواب شب و بعد حذف...
از هفت تا نه ماهگی که قدت مکیدن بالاس اب با نی و شیشه یادش بدم ک خیلی مهمه.دادن آب با شیشه ممنوع از همون شش ماهگی آب با لیوان...کلاسای شکوفه غلامی تو لبتاب دارم با لیست غذاها باز نگاشون کنم.
زیر یکسالگی شیر و بعدش غذا منبع اصلیه تغذیه بچست بعد یکسالگی کم کم با سرگرم کردنش مصرف شیر درطول روز ب صفر میرسونم و فقط قبل خواب و درطول شب و کم کم قطع شیرشب.