2777
2789
عنوان

کرونای گوارشی....

1828 بازدید | 17 پست

بچه ها کرونای گوارشی چطوریه؟

من ۴ روزه حالت تهوع شدید و استفراغ دارم از امروزم اسهال گرفتم...

دوبار سرم زدم دیگه دکتر گفت ممکنه کرونا گوارشی باشه،

دوره ش چند روزست؟دارم میمیرم از دل درد و حالت تهوع و اسهال 😭😭😭

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

تست بده مطمئن شی

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

برای حالت تهوع قرص دیمن هیدرانات بخور مثل آب رو آتیشه بهش قرص مسافرت هم میگن البته اگه حامله نیستی کمی خواب آور هم هست و باعث میشه راحت بخوابی من تو کرونا این رو میخوردم خیلی کمکم کرد بازم داروخونه بپرس یا بگو دکترت برات بنویسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زردچوبه دم کن با عسل مخلوط کن بخور خوبت می‌کنه عفونت معده و رودتو برطرف میکنم .برا حالت تهوع هم میتونی قرص اندانسترون بخوری هرچنددمنوش  زردچوبه و عسل بخوری خودش خوبت می‌کنه🌼

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...
برای حالت تهوع قرص دیمن هیدرانات بخور مثل آب رو آتیشه بهش قرص مسافرت هم میگن البته اگه حامله نیستی ک ...

اصلا هیچی روم جواب نمیده فقط دو ساعت بعد از سرم خوبم

زردچوبه دم کن با عسل مخلوط کن بخور خوبت می‌کنه عفونت معده و رودتو برطرف میکنم .برا حالت تهوع هم میتو ...

واقعا؟؟بالا نمیارم؟آخه زردچوبه تیزه

زردچوبه دم کن با عسل مخلوط کن بخور خوبت می‌کنه عفونت معده و رودتو برطرف میکنم .برا حالت تهوع هم میتو ...

با دوسه بار خوردن همین خوب میشی سردیجات نخور اصلأ،دارچین و زنجبیل هم زیاد استفاده کن تو چای نباتت بریز 

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...
واقعا؟؟بالا نمیارم؟آخه زردچوبه تیزه

نه مزش عالیه فک میکنید در ست کن.

یه قاشق زردچوبه بریز تو یه لیوان آبجوش و عسل ده دقیقه بعد زردچوبه ته نشین میشه اون آب روش رو بخور 

این قرص رو خوردی؟ من انقدر تهوع شدید داشتم ولی با این قرص از بین میرفت سریع هرچی غذا میخوردم همون لح ...

نه همون روز اول خوردم بالا آوردم دیگه نخوردم الان بهم دمیترون داد

بخدا داریوش همینه دنبال هیچ چیز دیگه نباش راستی احتمال داره کمرتم بگیره به اصطلاح قفل کنه لگنت اگه میتونید حجامت خشک کنید .خودتون هر وقت درد گرفت که آن شا لله نگیره ولی بدونی بهتره .چون کار کرد روده ها دچار اختلال میشه .

دوره ش چند روزست؟الان ۴ روز گذشته... به ریه نمیزنه که؟

نه بیماری رفته قسمت تحتانی اندامت از ریه رد شده