2777
2789

سلام قشنگا اقا من قراره  یه کادو بفرستم واسه یه عزیزی راه دور بعد گردنبند میگیرم خب میزارم توی جعبه بعد یه نامه هم کنارشه اونم میزارم دیگه چیا بزارم تو باکس خاص باشه؟هرچی ایده دارید بدیدددددد. و اینکه اقا ابانیا مرداشون میشناسید چه گلی دوس دارن؟اقا ایده بدید لازمه

😄شکلات قلبی قلبی 

یه خرس کوچولو 

یه جا کلیدی اول اسمش(اکثرا تو باکس ها ادکلن جیبی میزارن تو نزار جاش جاکلیدی بزار)

همینارو میدونم😁

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
😄شکلات قلبی قلبی  یه خرس کوچولو  یه جا کلیدی اول اسمش(اکثرا تو باکس ها ادکلن جیبی میزار ...

ببین گردنبنده اون هدیه خاصه خب بعد شکلات بزارم دوسه روز بعد میرس دستش اب نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤔🤔خیلی از قنادی ها شکلاتو تو یخچال نمیزارن که

چرا مال اونا اب نمیشه پس؟🤔🤔

نمیدونم که😅😅

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

ویفر شکلاتی هست کوچولو پشمک هم هست

😍💗مامان دوتا فسقلی پنج و سه ساله که عاشقشونم مهربانترین مادرم 🦋.......به قول یه بزرگی 🌸💜 همون بزرگسالی باش ک تو بچگی دوس داشتی کنارت باشه 👏✨🌸💋 همسرم قشنگترین و نجیب ترین مرد دنیاست.. خدا جونم ممنونم بابت همه چیز 💞
میگم ابانیا عاشق چه گلین؟

نمیدونم که 

در واقع افراد فرق دارن

شاید یکیشون رز دوست داشته باشه

یکیشون از رز خوشش نیاد

تو میدونی چی دوست دارن؟؟

@دختر_جذاااااب  

😂😂😂 همینطور که خودت گفتی شاید بعضیا خوششون نیاد  ولی من دوست دارم 😀 گل رز  رو  ...

😃پس یادم باشه واست هیچ وقت رز نخرم