2777
2789

من یه دختزی ام که وضع بابام خوبه خودمم چند ساله پیش بابام کار میکنم و درامدم خوبه درسته همش در حال تلاشم وضعیتم بهتر و بهتر هم بشه ولی کسی ام که بخاطرپپول ازدواج نمیکنم یعنی پول یکی جذبم نمیکنه صرفا برای اینکه یکی پیشم باشه آرامشم باشه به فکرم باشه دستش فقط به جیب خودش برسه و بیکار نباشه گه گاهی ام به فکر خرج زندگیش باشه 

از اوناش نیستم گه کادوهای گرون قیمت انتظار داشته باشم

ولی نامزدم بهم گفت من الان پول نداشتم تو نگامم نمیکردی یه روز اگه بی پول بشم ولم میکنی میری ببینین شما بودین ناراحت نمیشیدین؟ اخه من خودم درامد دارم دیگه پول اون جذبم نکرده که

اینم بگم زن قبلیش همش تیغش زده

هر روز طلاهای گرون قیمت انتظار داشته

ماشین و یکی از خونه هاشو ازش گرفته 

من باشم ازش ميپرسم چه رفتاري كردم كه باعث شده اينطور فكر كنه

من نميتونم بدون دليل از چيزي ناراحت بشم و مستقيما سوالمو ميپرسم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ازش ميپرسم چه رفتاري كردم كه باعث شده اينطور فكر كنه من نميتونم بدون دليل از چيزي ناراحت ...

پرسیدم 

دید ناراحتم

گفت میدونم درک داری

در صورتی که اینجوری فکر نمیکنه

حتما خودش هم با چنین دیدی اومده جلو

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
حتما از نظر خودش اپشن دیگه ای نداره  این تقصیر تو‌نیست تقصیر نگاه ایشونه  و دلیلی نداره ...

دقیقا دقیقا

با اینکه وضع مالیش خوبه

تا شب ۱۲ ۱ سرکاره اعصابمو خورد کرده چه لزومی داره اینجوری کنه

چ حرفاي بيخودي زده نامزدت

اخه مگه حرف چي شده

اين مردا دست پيش ميگيرن

ميخاد خيالشو راحت كني ك پولم نداشته باشه تو ميخايش

و اگه برات مهم هست ك بيكار و بي پول نباشه ته دلشو قرص نكن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

چ حرفاي بيخودي زده نامزدت اخه مگه حرف چي شده اين مردا دست پيش ميگيرن ميخاد خيالشو راحت كني ك پولم ...

نه واقعا پولداری رو یه اپشن میدونه تا ۱۲ ۱ سرکاره اعصابمو خورد کرده 

واقعا چنین فکری داره