2777
2789
عنوان

کیا بچشون کتک خوره

1183 بازدید | 77 پست

خواهرم ازشهرستان اومده امروز پسرش ک یک سال بزرگترازبچمه مرتب ب پسرم میزد بچم خل شده بود خودشم ب خودش میزد اعصابش بهم ریخته یود خدایا تا دوروز دیگه دیونه میشم هیچیشم نمیتونم بگم خودمم مشغول اشپزی وکارهای خونم نمیتونم پیشش باشم خواهرمم هیچی ب پسرش نمیگه خوابم نمیبره ازغصش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا نمیتونی بگی؟!! بگو خاله جان زدن کار بدیه مگه ما وحشی هستیم که همدیگه رو بزنیم ؟! اگر چیزی میخوای یا چیزی ناراحتت میکنه به من یا مامانت بگو 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

من بودم دعواش میکردم حالا هرکی میخواد باشه

به پسرتم بگو از خودش دفاع کنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دختر من انقدر از بچه ها میترسه بافاصله ازشون میمونه تا نزننش خیلی از بچه ها میترسه طفلکم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ای وای تحمل کن دیگه 

دیگه این چیزی نیس که بشه تحمل کرد 😑

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑