2777
2789

الانم بینی  هاش یکم کیپ شده من خودم دیروز واکسن زدم میترسم‌. دارم درمانش میکنم.  البته ناپرهیزی زیاد میکنه دخترم اب سرد بستنی ... تا کی بهتر نشد ببرمش دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سرما خوردگی کوچیک که انقد خودزنی نداره

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   

ببین احتمال آلرژی زیاده. چون الان داره پاییز میشه. اگر تب طولانی که قطع نمیشد، داشت ببر دکتر و یا اینکه سرفه و نفس تنگی. ربطی به واکسن زدن شما نداره. اما اگر احیانا کرونا باشه، شما خیلی مراقبت کنید. بدنتون بعد از تزریق ضعیف میشه.

همین فردا ببرش دکتر خواهشا  خوددرمانی ممنوع تواین اوصاع

آخه با گلودرد معمولی و کیپ شدن بینی، دکتر فحشش میده چرا آوردی.... من شوهرم و جفت بچه هام مبتلا شدن. خودم آخر همشون. توضیه متخصص  این بود در صورت تب و بیحالی یا نفس تنگی باید بچه رو دکتر بیاری...

بچه برادرم یک سال و نیمشه، از ترس بچه رو برد بیمارستان از ریه هاش محض احتیاط عکس هم گرفت. متخصص اطفال کلی دعواش کرد