2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

50 بازدید | 11 پست

دختر ۱۸ ساله ام دوست داره بره سر کار ولی من وپدرش دوست نداریم بهش میگم فقط درس بخون 

ولی هی اصرار میکنه من میگم دانشگاه برو درس بخون میگه من دانشگاه هم میرم ولی کار کردن رو دوست دارم 

من دوست دارم خونه باشه و باسلیقه و خانه دار باشه ولی میگه من اصلا ازدواج نمیکنم موندم چیکار کنم 

کارهای هنری دوست داره؟

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

به تصمیمش احترام بذارید 

اون باید طوری که خودش دوست داره زندگی کنه  نه جوری که شما دوست دارید.

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل ها فرق کرده 

به نظرم خیلی سنتی ا‌مدید

بذارید کنکورش رو بده بعد بره سرکار

من خودم کار مجازی میکنم

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم
نسل ها فرق کرده  به نظرم خیلی سنتی ا‌مدید بذارید کنکورش رو بده بعد بره سرکار من خودم کار مجا ...

کنکور داده جوابش نیومده 

کار بیرون رفتن دوست داره

میگه برم تو جامعه 

کنکور داده جوابش نیومده  کار بیرون رفتن دوست داره میگه برم تو جامعه

خب برع چه اشکالی داره؟

منم اگر کاری پیدا کنم میرم 

دیگع دوره ی دختر افتاب مهتاب ندیده تموم شده

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم
کمکش کنید ،نگران نباشید ،اگه واقعا به کار کردن علاقه داره کمکش کنید و کنارش باشید بزارید پیشرفت کنه

از جامعه میترسم خیلی خرابه 

دختر منم اصلا بیرون نرفته در واقع از اون دخترا ست که افتاب ومهتاب ندیده فقط مدرسهو خونه  و السلام 

از جامعه میترسم خیلی خرابه  دختر منم اصلا بیرون نرفته در واقع از اون دخترا ست که افتاب ومهتاب ...

به نظرتون دارین کار درستی میکنید ؟آفتاب و مهتاب ندیده به نظرتون تو جامعه امروزی توهین نیستش؟؟بعد فردا که شما نمیتونید تمام مشکلاتش و حل کنید،بزارید تو اجتماع با مردم مراوده داشته باشه ،آموزش های مختلف ببینه ،هنرهای مختلف یاد بگیره

کاربر آقا هستم
پروفایلت خیلی قشنگه منم میخوام از کجا اوردی ایا برای واتساب هم میشه ؟؟؟؟

ممنون عزیزم گوگل سرچ کنید اللهم عجل لولیک الفرج متحرک (گیف)میاره براتون.

خواستم عکس رو پست کنم میگه حجمش بالاست وگرنه خودم میذاشتم براتون💕❤️

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏