2777
2789
عنوان

صحبت کردن با تلفن تو بارداری....تو را خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 26 پست
اسی ببخشید  بچه ها من سویا دارم 1 بسته الان دیدم 2 ساله مونده گوشه انباری، استفاده کنم یا خراب ...

تاریخ مصرفشو ببین خوب

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه،خیلی استرس گرفتم

نه بابا مشکلی پیش نمیاد ... یعنی فکر نکنم که بیاد ..

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
چرا گفته بود دی ان ای رو تخریب میکنه برا همین ترسیدم

عشقم من همسر خودم پزشکه اتفاقا هم فلو ژنتیک داره هم یه دوره پزشک هسته ای گذرونده که مربوط به همین امواج هست مطمئن باش اگه قرار بود روی دی ان ای تاثیر بزاره گوشی رو از من میگرفت خودش ۲۴ ساعته با گوشیش هست امواج موبایل اینقدر قوی نیست که به بدن اسیب بزنه اون چراغ های توری بود قدیم روشن میکردن گازی بود یا روی خیلی از چراغ های نفتی قدیمی هم هست خودمم الان یه دونه عتیقه اش و دارم اونا به شدت مضر هستن اگه بدونی چه اشعه ای داره که به بدن اسیب میزنه فکر نکن فقط لوازم الکترونیک مضر هست

خب میگم از تاریخ‌ش 2سال گذشته 

خیلیه .. استفاده نکن