2777
2789

من چهار ماهمه همه این چهار ماه روزی 2-3ساعت با تلفن بی سیم صحبت کردم موبایلم کم و بیش استفاده کردم،الان یه مطلب دیدم نوشته بود احتمالا بچه عقب مونده میشه،حالا چیکار کنم ؟ دارم میمیرم از ترس

فکر نکنم به این راحتیا باشه.یکی تو تاپیکا نوشته بود شاغل بوده و گوشیش تو جیبش کنار شکمش بوده زنگ و پیامم میدادن بچش سالم بوده

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه وقتی عقب مونده میشه ک مشکل ژنتیکی داشته باشه و مربوط ب کروموزوم هاست ، مربوط ب تلفن نیست.

اما بخاطر آرامش خودت و بچه ت سعی کن زیاد با موبایل و تلفن در ارتباط نباشی.

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
خدا کنه بچه منم سالم باشه من میمیرم

این حرفا چیه عزیزم دور از جون الان همه باید عقب مونده میشدن اصلا هنوز هیچ دلیل علنی واسه اینکه موبایل مضر هست یا نه نداریم اتفاقا من این و از چند تا پزشکم پرسیدم از دکتر خودمم پرسیدم گفت هنوز چیزی اثبات نشده 

من اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم بد به دلتون راه ندین

تو دنیای امروز که اکثر خانمای باردار نزدیک گوشی و مودم هستن

زن داداش خودم یکیش بود الانم یه گل پسر داره سالم و باهوش

خدایا شکرت ...  

دیگه گوشی تلفن که کروموزوم ها رو تغییر نمیده گوشی در مقابل چیزایی که اطرافمون هست چیزی نیست tv  که تو خونه همه هست از موبایل بدتره اگه به این باشه امواجی که میفرستن که ما سیگنال ها رو دریافت کنیم خیلی بیشتر از موبایل هست یا همین دکل های برق اونا که باز بدتره