2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 309486 بازدید | 28704 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یک کانال تو تلگرام پیدا کردم که دوره های اموزشی رایگان میزاره برای کسایی که توان مالی خریدن ندارن هرکس دوست داشته بره عضو بشه مثل من استفاده کنه خدا خیرش بده

telegram : @rat_leak

پک مراقبت موی آرگان شامل ماسک و روغن و شامپو برای موهای خشک و وز چطوره فرممم بلنده تا کمر

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

سلام عزیزم ی سوال داشتم

من تازگیا موقعی که چشامو آرایش میکنم حس میکنم مژه هام و چشام همون لحظه میکاپ و موندگاریش خوبه بعدش خیلی میریزه و ساده میشه امیدوارم بتونم منظورموبگم

آره خلاصه حالا خواستم بپرسم باید چکار کنم از چه ترفند یا روشی استفاده کنم محصولات آرایشی هم که استفاده میکنم خوبن بد نیستن ولی خب تازگیا خط چشم ماژیکی نمی‌کشم قهوه ای مدادی میزنم و حس میکنم موندگاری نداره و سریع محو میشه بقیه چیزا اوکیه تره

سلام آلبالو جون موهام کاملا مشکیه.ی ترکیب قهوایی روشن بدون دکلره بهم بگو ممنون عزیرم.لطفا رنگو شمار ...

سلام عزیزم شما رنگ گذاشتید روی موهاتون؟ راضی بودید؟ اگربله ترکیب رنگتون رو بهم میگید؟