2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

89 بازدید | 14 پست

سلام

من هفته ۲۲ ام،الان چندروزه ترشحاتم خیلی خیلی زیاد شده،طوری که لباس زیرم خیس میشه.قبلنم ترشحات داشتم ولی فقط اطراف واژنم ،الان قشنگ لباس زیرمو خیس میکنه،گاهی وقتام آبکی و رقیقه،استرس گرفتم که نکنه کیسه آبم سوراخ شده باشه،یه هفته بعد وقت دکتر دارم،شمام این مشکلو دارین؟

البته بارداری دوممه،ولی بارداری قبلیم یادم نیست اصلا

دی جی کالاباهمکاری هایپرپلازی گذاشته ازلینک زیرعضوشو🙆 https://zaya.io/53mss گردونه روبچرخون و ...

ول کن دیگه اه اه

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

ی دستمال نخی بزار اگ ترشحات   ابکی و  دستمال رو خیس کرد   یعنی کیسه اب یعنی نمش پس بده بازم ب دکتر سر بزن 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان هشت ماهمه از اول با رداریم ترشح داشتم تا الان یعنی خسته شدم بسکه لباس زیرمو عوض کردم ولی چند ...

منم همینم

مثلا نشستم یهو پا میشم لباس زیرم خیس میشه

از اولشم داشتم اینو

سونو هامم مشکلی نداشته تا الان

منم همینم مثلا نشستم یهو پا میشم لباس زیرم خیس میشه از اولشم داشتم اینو سونو هامم مشکلی نداشته تا ...

وای آره،من وقتایی که راه میرم بیشتر اتفاق میفته،تا الان اینقد زیاد نبود ولی

ان شاءالله ک چیزی نیس. منم دارم مث آبه

منم همینطور،مثل آب که توش ترشحات سفیدم هست،قبلا فقط  ترشحات سفید و غلیظ داشتم.

توکل به خدا،حالا دکتر رفتم باز اینجا جوابشو میذارم شاید به درد کسی خورد.

سلام

اینو برا کسایی میذارم که بعدا ممکنه مشکل منو داشته باشن و بیان این تاپیکو بخونن

من چون خیلی دچار وسواس شده بودم و همش استرس داشتم که نکنه ترشحاتم از کیسه آب باشه رفتم دکتر،منو فرستاد بیمارستان برا تست آمنیوشور

اون تستو ازم گرفتن و گفتن جوابش منفیه و ترشحات بارداریه.

سونوام دادم که میزان مایع نرمال بود.

پس بی جهت استرس نگیرید،چون فک نکنم کسی بیشتر از من ترشحات داشته باشه،ولی چیز خاصی نبود.

کیت آمینو شورم از داروخونه بیمارستان ۱۵۵ تومن خریدم.

تستم اینجوریه که یه چیزی شبیه گوش پاک کن رو چندسانت داخل واژن میبرن،بعد اون مایع روی گوش پاک کن رو آزمایش میکنن،ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه.