2777
2789
عنوان

آب دور جنین

16756 بازدید | 23 پست

سلام صبح بخیر

خانما من باردارم هفته ی ۳۰ هستم،دو هفته پیش سونو دادم گفت آب دور جنین کمه رو ۹ هست.این دو هفته خیلی مایعات و سبزیجات خوردم اما خیلی ام تکرر ادرار دارم.  باز دیروز دیروز رفتم سونو گفت آبش رو ۸ هست‌. و لب مرز هست خیلی ناراحتم چکار کنم. کسی بوده مثل من باشه. دکترم فقط میگه مایعات بخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برا من زیاده🥺

دکتر من گفت مواد قندی سیب زمینی ماکارونی و برنج و قند و شکر رو ب حداقل برسون 

گفت هر چی قندی بخوری اب دور جنین بیشتر میشه و خطر ناکه .

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

پس یعنی اینا برا من خوبن که برا شما پرهیز هستن

نمیدونم بخدا اما هندونه خیلی خوبه .

از دکترت بپرس مایعات چای حساب نمیشها چون چای ادرار اوره

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

عفونت ادراری داشتم هفته ی پیش دائم چرک خشک کن مصرف کردم.

به خاطر چرک خشک کن شاید بوده اب بخور مدام بطری پر کن بخور سرم هم برو کلینک بزن حتما 

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین