2777
2789

این ماه یک بار قبل از تخمک گذاریم( یعنی 5/6 روز بعد از تموم شدن پریود) رابطه داشتم ولی روزای بعد نتونستم و منتظر پریود شدن بودم

اما سه روزه درد پریود یبار پاهامو میگیره و خوب میشه یبار کمرو میگیره و باز خوب میشه یبارم شکمم و پهلوی چپم 

دیروز عصر یه لک قهوه ای دیدم نوار که گذاشتم دیگه هیچی نیومد 

چرا اینجوری شدم؟ 

یعنی ممکنه با همون یبار باردار شده باشم؟ 

یا پریودم بهم ریخته این لک واسه چیه قبلا نداشتم 

یعنی درد پریود که میگرفتم دیگه تموم نمیشد تا سه روز و بعد لک قهوه ای خونریزی شدید شروع میشد 

الان اصلا موعدم نیست 

27 موعدمه 

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال داره باردار باشی،تا چند روز بعد موعودت واستا اگه نشدی بی بی چک بزن. شاید این لک ،لک لانه گزی ...

واقعا؟ ولی فکر میکنم بخاطر بارداری نیست اخه سینه هام درد نمیکنه 

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋

من ماه قبل چهارروز قبل پری لک دیدم،ذوق کردم گفتم لک لانه گزینیه،چندروز بعدش پریود شدم😐!دیروزم لک دیدم ولی چون بی بی چکم منفی شده حدس میزنم امروز یا فردا پری میاد!!سینه هامم این ماه از دوهفته قبل پری درد میکنن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
نه تا سه ماه پیش که سونو انجام دادم نداشتم  ممکنه لانه گزینی الان باشه؟

ممکنه...کار سنگین نکن..گرمیجات نخور..استراحت داشته باش تا بعدا تست بزنی ببینی

هر بار این درو محکم ببند برو
واقعا؟ ولی فکر میکنم بخاطر بارداری نیست اخه سینه هام درد نمیکنه 

ربطی ب سینه درد نداره.من خودم الان این سومین بارداریمه که پارسال یه سقط داشتم،هیچ کدومشون همون اول سینه درد نداشتم.تنها دفعه ای هم که لک لانه گزینی داشتم سر پسرم تو بارداری اولم بود.لک لانه گزینی هم برای همه اتفاق نمی افته.حتی این بارداریم هیچ علامتی نداشتم.فقط اتفاقی روز دقیق موعودم بی بی چک زدم مثبت بود.

من ماه قبل چهارروز قبل پری لک دیدم،ذوق کردم گفتم لک لانه گزینیه،چندروز بعدش پریود شدم😐!دیروزم لک دی ...

عه نمیدونی علتش جز لانه گزینی و حاملگی چی میتونه باشه؟ اخه من اولین باره اینجوری شدم میترسم یه مشکلی پیش نیاد 

من سینه دردم خیلی کمه یعنی دست بزنم مشخص میشه 

انشاالله این ماه حامله باشی 💋❤️

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋
ربطی ب سینه درد نداره.من خودم الان این سومین بارداریمه که پارسال یه سقط داشتم،هیچ کدومشون همون اول س ...

خداکنه هرچی صلاحمه همون بشه ولی بیماری نباشه مرسی عزیزم که راهنمایی کردی انشاالله نینیت سالم بیاد بغلت 😍

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋
عه نمیدونی علتش جز لانه گزینی و حاملگی چی میتونه باشه؟ اخه من اولین باره اینجوری شدم میترسم یه مشکلی ...

ان شاءالله شماهم اگ نی نی میخای باردار باشی،منم برا اولین بار ماه قبل اینطور شدم،من فک نمیکنم باردار باشم چون بی بی چکم منفی شده دوبار زدم!حس پری هم دارم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲