2777
2789
عنوان

🤷‍♀️لک قهوه ای 3/4 روز قبل از موعد برای اولین بار 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست
منم الان جنین دختره لک ندیدم.پارسالم باردار بودم لک ندیدم ولی دخترم تو هفته 20دقیق روز دختر آسمانی ش ...

الهی عزیزم 

خدا دخترتو باز بهت داده ❤️

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان جنین دختره لک ندیدم.پارسالم باردار بودم لک ندیدم ولی دخترم تو هفته 20دقیق روز دختر آسمانی ش ...

عزیزم،خدا بهت صبربده،خداروشکر بازم گل دخترتو بهت پس داده،اتفافا دوتا بچه بهتره تا سه تا!🥰خداروشکر یه پسر داری و یه دختر دیگه خیالت راحت،پس ب گذشته  فک نکن دیگه🥰

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
انشاالله که باردار باشی عزیزم.

ان شاءالله،حیلی تحت فشارم!😔اطرافیان خیلی ب پرو پام میپیچن واسه بچه دوم،دیگه خسته شدم و جایی نمیرم از ترس نیش و کنایه هاشون

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ان شاءالله،عروسا پدرشوهرم هی بچه میارن مادرشوهرم و اطرافیان میپرن بمن!😔جدیدا دیگ خونه پدرشوهرم نمیر ...

واقعا چقدر هنوز طرز فکر قدیمی دارن خیلیا الان یه بچه بیشتر نمیارن من خودم تصمیمم یدونس هرچی شد 

شمام یبار جوابشون بده دوباره بهت نگن 

این تصمیم خیلی خیلی خصوصیه و فقط به شما و شوهرت ربط داره 

عزیزم هیچکس بعد از اولین بچه نازایی که نمیگیره به همین زودیا حامله میشی توکلت به خدا باشه و دور از استرس باش و به حرفاشون توجه نکن 

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋
واقعا چقدر هنوز طرز فکر قدیمی دارن خیلیا الان یه بچه بیشتر نمیارن من خودم تصمیمم یدونس هرچی شد  ...

والا شوهرمم همینو میگه ولی...😔اخه دخترمم خیلی میگه داداش ندارم و نی نی میخام و فلان،اونام سواستفاده میکنن

والا شوهرمم همینو میگه ولی...😔اخه دخترمم خیلی میگه داداش ندارم و نی نی میخام و فلان،اونام سواستفاده ...

انشاالله که به همین زودیا و شایدم الان باردار باشی 

اگه شرایطشو دارین که چندتا بچه داشتن خیلی خوبه

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋
انشاالله که به همین زودیا و شایدم الان باردار باشی  اگه شرایطشو دارین که چندتا بچه داشتن خیلی ...

ان شاءالله شماهم دامنت سبز بشه عزیزم

ان شاءالله،حیلی تحت فشارم!😔اطرافیان خیلی ب پرو پام میپیچن واسه بچه دوم،دیگه خسته شدم و جایی نمیرم ا ...

دیگران رو ولش کن.منم زیاد شنیدم گفتم الان پیک کروناست خودمون نمیخوایم.در حالیکه برام مشکل بارداری پیش اومد و حتی ممکن بود هیچ وقت برام پیش نیاد و باردار نشم.