2777
2789
ما همیشه گفتمان خانوادگی داشتیم همه می‌نشستیم چه کوچیک چه بزرگ حرف میزدیم و نظرمون رو می‌گفتیم حتی ب ...

برعکس پدر من که با ورودش به خونه منو خواهربرادرام میرفتیم تو اتاق که خیلی جلو چشمش نباشیم

گل دختر نازم آرامش
وضعیت تو دیقا برعکس منه و من با مامانم همین مشکلو داشتم و همیشه میکفتم کاش بابام بد بود حداقل میرفت ...

من بابت این قضیه و کمبود هایی که از طرف پدرم شد خیلی اسیب دیدم زندگیم همیشه پر تنش بوده ... و همیشه قضاوت شدم به دختر گستاخ و روانی 😔 

گل دختر نازم آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابت این قضیه و کمبود هایی که از طرف پدرم شد خیلی اسیب دیدم زندگیم همیشه پر تنش بوده ... و همیشه ...

منم توسط خونواده وقتی ک مجرد بودم همیشه قضاوت شدم و پشت همه این قضاوتا مادرم بود ولی خب گذشت و تموم شد الان مامانم خیلی خوب شده و دیگه انقد درگیری و تنشی بینمون نیست ولی خب ادم گذشته رو نمیتونه فراموش کنه دیگه دلِ من نمیتونه اونجور ک باید مامانمو دوس داشته باشه...

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

زحمت رو که بالاخره کشیدن

ولی الان که به سن ازدواج و این مسائل رسیدم اصلا به فکر زندگی اینده من نیستن البته نسبت به ابجیم هم همینطور بودن

حالا چه ازدواج کنم چه مجرد بمونم اینده دارم

ولی هیچ موقع به فکر اینده من نیستن

و هیچ وقت مایل نیستن خواسته های مادی منو به براورده شدنشون کمک کنن

من نمیخدام همه چیز رو اماده کنن

ولی خیلی وقتا کمکاشونم ازم دریغ میکنن

علتش هم اینه که من همیشه ازشون کم خواستم اصلا بهشون فشار مالی نیاوردم تا حالا

ولی هیچ موقع اونا به فکر من نبودن

حتی از لحاظ روحی و روانی برای غریبه ها و خواهر و برادراشون وقت میذارن و مشولشون رو سعی میکنن حل کنن

ولی به من که میرسه....

کلا بخاطر رفتارشون احساس سربار بودن و اضافی بودن دارم

اعتماد به نفسم هم کمه

به اینده ام امیدی ندارم

چون از طرف خانوادم هیچ حمایتی نمیبینم و خودم هستم و خودم.