2777
2789
عزیزم به سواد و مطالعه نیس فرد باید شعور و درک داشته باشه.   اگه نه مامان من خیر سرش لیسانس علو ...

پس شمام درد کشیده ای عین من

بله سوادو مطالعه از محبت و شعور مهم تر نیست،قبول دارم

ولی وقتی اوضاع قاراشمیش میشه که همون محبت و بعضا درکم ازت دریغ بشه

مطالعم ک نداشتن لااقل از علم یکی دیگه تو این زمینه استفاده کنن

کاش بدونن ما ب انتخاب خودمون بدنیا نیومدیم ک حالا منت کوچیکترین کاراشونو سر ما نذارن

با تچکر 

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
پدر مادر من اگه قانون تو خونه میذاشتن و انقدر ازادی نمیدادن ب بچه ها و به فکر مدرسه و دوستانی ک بابچ ...

االبته بین آزادی دادن و بی مسئولیتی و ول انگاری تفاوت هست، چیزی که تو بعضی خانواده ها نسبت به پسرها ازکودکی تا بزرگسالی هست اینه که فکر می کنن پسر ها آسیب پذیر نیستن و نیاز به مراقبت ندارند ، همین موضوع باعث آسیب های جدی شده از تعرض و سو استفاده از پسر بچه ها و پسر های نوجوان گرفته تا روی آوردن به تنوع طلبی و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی تایپیکی خوبی نیست.العان همه فقط ناشکری پدرومادرشونو میکنن و فقط ضعفاشونو میبینن با خوندنش ...

ای کاش میشد یه فیلم چند دقیقه ای از چند سال زندگیم بهتون نشون بدم ک بدونین همیشه حق با پدر و مادر نیست

با تچکر 

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
االبته بین آزادی دادن و بی مسئولیتی و ول انگاری تفاوت هست، چیزی که تو بعضی خانواده ها نسبت به پسرها ...

تو خونه ما آزادی درحدیه ک تبدیل به بی مسئولیتی شده  کلا پسر تو خونمون نقش یه جسم مقدس داره ک نباید هیچ کمکی بکنه ولی ازادی عمل داره هرررنوع به اصطلاح تفریحی انجام بده چون پسره که تبدیل به همون تنوع طلبی هم شده

یعنی چون باهاشون زندگی میکنم میفهمن 

درسته

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
مادرشوهر منم یه آدم بیسواده اما چنان رابطه عمیق و نزدیکی با بچه هاش داره که من همیشه حسرت میخورم. &n ...

ما که سه تا خواهریم یه برادر کلا تو خانواده ما دخترها ادم نبودیم فقط پسرش مهمه براش من دیگه ازدواج کردم احتیاجی بهش ندارم اما ته قلبمم ازش راضی نیستم منم مثل شما هیچ محبت مادری ندیدم زرنگ هم هست بین فامیل طوری رفتار میکنه همه فکر کنن ما خیلی براش مهمیم 

ببخشید ولی تایپیکی خوبی نیست.العان همه فقط ناشکری پدرومادرشونو میکنن و فقط ضعفاشونو میبینن با خوندنش ...

اره خب مثلا مادر من که ۵ سالگی ولم کرد کرده هاش بیشتره به قول خودش... ۲۵ سال ولم کرده و خبری ازم نگرفته الان اومده دنبالم و میگه من بهترین مادر دنیا برات بودم و تو قدر نشناسی.... از رو عمد ولت نکردم هه . انشالله خدا لعنتش کنه

هرکاری می تونستن کردن... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

کاش کمتر تنش دعوا و فحش بود قطعا من الان انقدر بعد ۳۵ سال زجر گذشتمو نمیکشیدم البته دوسشون دارم عاشقانه ولی بچگیمونو تباه کردن شاید الان تو جایگاه خیلییی بالاتر و بهتری بودم بازم شکر میکنم