2777
2789

پدرم هیچوقت نبود

مارو رها کرد و زندگی جدیدی تشکیل داد

کل سالهای نبودنش فکر میکردم شاید یه روز پشیمون بشه

چند وقت پیش فهمیدم بیماره بوده و مرده

همش فکر میکنم حتی لحظه ی آخرم نخواست من ازش راضی باشم

یعنی به خودش حق میداد اینکارو بکنه

نمیدونم میبخشیدمش یا نه

اما شاید اون تماس لحظه آخر یک عمر رو برام تغییر میداد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

ببخشید ولی تایپیکی خوبی نیست.العان همه فقط ناشکری پدرومادرشونو میکنن و فقط ضعفاشونو میبینن با خوندنش.

بالاخره همه ضعف داریم. کرده ها و زحمتای پدر و مادر خیلی بیشتره تا نکرده هایی که خیلی هاش به عمد نبوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی تایپیکی خوبی نیست.العان همه فقط ناشکری پدرومادرشونو میکنن و فقط ضعفاشونو میبینن با خوندنش ...

مقدس انگاری هم چیز خوبی نیست

اتفاقا باید گفته بشه 4نفر شاید عبرت بگیرن

پدر مادر بی خطا نیستن

ببخشید ولی تایپیکی خوبی نیست.العان همه فقط ناشکری پدرومادرشونو میکنن و فقط ضعفاشونو میبینن با خوندنش ...

بد نیست همیشه پدر و مادر رو به عنوان قدیسان غیر قابل نقد نبینیم.  

جقوق و وظایف همیشه متقابلا وجود دارند .

اگر فرزندان وظایفی در قبال والدین دارند ، حقوقی هم دارند که باید ادا بشه .

ضمنا من روی صحبتم فقط فرزندانی که پدر و مادر شون ظلم کردن نیست ، هر تصوری که می تونست یا می تونه احساس بهتری به عنوان  فرزند در شخص ایجاد کنه مورد سوالم بود .

اتفاقا خوبه ادم میبینه بقیه چ‌ مشکلاتی دارن سعی میکنه تو زندگی خودش این بلاهارو‌سر بچه هاش نیاره غیر عمد 

والا هر چقدر تونستن زحمت کشیدن دیگه

کاری نبود که نکرده باشن

ساپورت مالی، ساپورت معنوی، تشویق به استقلال 

کمک و راهنمایی هر چی از دستشون برمیومد

خدایی ادم وارد دهه بیست زندگیش میشه تازه قدر پدر و مادرشو بیشتر می دونه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اینکه مث همه پدر مادرا به فکر جهازم بودن که الان انقد سرکوفت از قوم شوهر نشنوم که هیچی نداری اینکه ی ...

عزیزم نیازی نیس به اونا بگی که ارتباطت با خانوادت چجوریه.    من به دروغ به مادرشوهرم میگم که مامانم مرتب میاد پیشم و هرروز واسم غذا میفرسته.    با اینکه از اول بارداریم مامانم یکبار نیومده یک سر بهم بزنه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
مقدس انگاری هم چیز خوبی نیست اتفاقا باید گفته بشه 4نفر شاید عبرت بگیرن پدر مادر بی خطا نیستن

پدر و مادر جاشون واجب.در مورد اونا اتفاقا مقدس انگاری کاری خوبیه.

وقتی تو به بدی پدر و مادرت فکر میکنی مطمئنم یه احساس نفرت ازشون میاد تو ذهنت و این خودش حالتو بد میکنه

میتونستن دوتا کتاب مطالعه کنن قبل بچه اوردن بچه اوردنش ک فقط مهم نیست کاش اینو همه درک کنن

عزیزم به سواد و مطالعه نیس فرد باید شعور و درک داشته باشه.   اگه نه مامان من خیر سرش لیسانس علوم تربیتی داره و معلم مدرسه و مشاور خانواده بود.   اما دریغ از ذره ای محبت و توجه به من

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
عزیزم نیازی نیس به اونا بگی که ارتباطت با خانوادت چجوریه.    من به دروغ به مادرشوهرم میگم ...

مشکلم یکی دوتا نیست خانوادم بیرونم کردن مجبور شدم بعد یه ماه خوابگاه موندن برم اونجا ازونورم چون جهاز نداشتم یه سال خونه اونا موندم تا وسایل بخریم با شوهرم و خانوادم کلا رفتن شهرستان بعد چند ماه 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم  ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰

مشکلم یکی دوتا نیست خانوادم بیرونم کردن مجبور شدم بعد یه ماه خوابگاه موندن برم اونجا ازونورم چون جها ...

یعنی چون باهاشون زندگی میکنم میفهمن 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم  ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰

عزیزم به سواد و مطالعه نیس فرد باید شعور و درک داشته باشه.   اگه نه مامان من خیر سرش لیسانس علو ...

کلا توی خانواده های ایرانی علی الخصوص خراسانیا پسر پرستی یه عادته و حتی خودشونم متوجه نیستن انقدر براشون عادی شده ماهم این مشکلو داریم من از اول زندگیم درمورد همه چی کنترل شدم حتی راضی به دانشگاه رفتنم نبودن ولی برادرم آزادی مطلق داشت الانم هزار تا بلاسرمون میاره ولی هنوز هم برخورد جدی باهاش نمیشه 

متاسفانه خانواده من سواد این کارها رو نداشتن مخصوصا مادرم که واقعا یک ادم عام و بیسواده 

مادرشوهر منم یه آدم بیسواده اما چنان رابطه عمیق و نزدیکی با بچه هاش داره که من همیشه حسرت میخورم.    برعکسه مامان من که مشاور خانواده بود اما دریغ از ذره ای محبت.   یکبار دست نوازش سر من نکشید همش دعوا همش گیرای الکی     باورت میشه توی یک خونه بودیم یکسال باهم قهر بودیم