2777
2789
الان پنج روز گذشته از موعدم دیشب دل درد و کمر درد داشتم و یه لکه خیلی کوچیک رنگ قهوه‌ای تیره بنظرتون ...

احتمال زیاد آره بارداری گلم 

ولی سه روز دیگ دوباره بزن 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بخاطر مارک بی بی چک باشه؟

نه عزیزم.... جواب مثبت تو بی بی چک خطا نداره مگر اینکه باردار بی بی چک خراب باشه، 

نه عزیزم.... جواب مثبت تو بی بی چک خطا نداره مگر اینکه باردار بی بی چک خراب باشه، 

روش نوشته سه دقیقه ولی الان ده دقیقه گذشت و هاله پر رنگتر شد این قبوله؟

دعام کنید🙏

من این خودکاریا گرفتم هر سه تاشم هاله واضح داشت 

ولی نبوذم 

هالشم همون ثانیه اول میومد

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

2 تا بی بی زدی؟؟؟ اولین بی بی چک پخش نشده؟؟؟ حس کردم پخش شده اگه پخش بشه یعنی خرابه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
روش نوشته سه دقیقه ولی الان ده دقیقه گذشت و هاله پر رنگتر شد این قبوله؟

آره عزیزم چون تو زودتر بی بی زدی اولش هاله کمرنگ بود اگه 7 روز بعد موعدت میزدی همون اولشم پر رنگ میشد 

عزیزم میشه جواب من رو بدی بی بی چکت روژان هست درسته؟ من هم چهار روز به موعدم همچین حاله ای داره نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه چون مدیکور هم هاله انداخت اما وندفو منفی شد😔

در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ ای خسته ‌ام مکن...
عزیزم میشه جواب من رو بدی بی بی چکت روژان هست درسته؟ من هم چهار روز به موعدم همچین حاله ای داره نمید ...

نه عزیزم نمیدونم مارکش چیه الان عکسشو میزارم 

وندفو خیلی خوبه من گیرم نیومد بخرم ،حالا صبر کن از موعدت بگذره بعد بزن

دعام کنید🙏