2777
2789
عنوان

شوهر خارجی یا ایرانی کدومش بهتر از کدوم کشور😁

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 101 پست
اره رو دخترا خودشون تعصب دارن کلا اگ اماراتی هم نباشه شنیدم میگن خلیجی یعنی همون کویت و قطر و... یا ...

اره میگیرن ولی هم زبون خودشون بیشتر قبول دارن میگیرن

از هرچی عراقی متنفرم

به عنوان یه عرب ایرانی میگم عراقیا به درد نمیخورن

(من متولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم)m🫀💍

تروخدا اینقد اسم مردای عرب رو نیارید و آبروی مارم نبرید .اوکی پول خیلی خوبه. ولی زندگی کردن با همچین ...

خب عزیزم میشه بیشتر بگی از چ نظر ای کاش نظرامون منطقی بگیم که کسی ک نمیدونه اگاه بشه والا من همیشه فقط میشنوم میگن هوو هوو خب همه ک چند تا زن ندارن دوست دارم بدونم شخصبت اون اقا چجور بوده ک میگی بد

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگیرن ولی هم زبون خودشون بیشتر قبول دارن میگیرناز هرچی عراقی متنفرم به عنوان یه عرب ایرانی میگ ...

یعنی عرب ایرانم میگیرن؟ 😁خب اونام هم زبونن

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یعنی عرب ایرانم میگیرن؟ 😁خب اونام هم زبونن

میگیرن ولی کم پیش میاد

اره ولی میگم کم پیش میاد

ترجیح اونا از فامیل اینا بگیرن

اول ماهم اینجوری بودیم ولی الان دیگه نه هرکی از هرجا میخواد ازدواج میکنه😂

به هیچ وججججججج خارجی دیگه چیه

بنده فقط پسرای طایفه و فامیل آشنا نزدیک طرف مادری خودمو میپسندم همه خوشگل خوشتیپ پولدار خلافکار😂 از دخترا فداییی زیاد دارن منم عاشق یکی از همینا

خدایی ایرانی ی چیز دیگس پس الکی نمیگم

فقط لُر و کورد بین این دوتا ی نفر دورگه لی هس داداش خواستگار دختر خالمه فقط اونو میخام 😂

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

میگیرن ولی کم پیش میاد اره ولی میگم کم پیش میاد ترجیح اونا از فامیل اینا بگیرن اول ماهم اینجوری بودی ...

افرین معمولا ب مرور زمان فرهنگ و اداب و رسوما برای جوونا کم رنگ تر میشه والا بعضی کلیپیا این پسرا تو عربستان میبینم خندم میگیره با دشداشه و گیر سر صورتی و فلان میرقصن میگم اگ چند سال پیششون بود حکمشون اعدام بود چون مردونگی و زیر سوال بردن😂😂😂😂یه 20..30 سال دیگ ک نسلای قبل بمیرن همه کشورا ی فرهنگ میگیرن خخخخ حتی خودمون ایران چقد جوونامون با پیرا فکرشون متفاوت

به هیچ وججججججج خارجی دیگه چیهبنده فقط پسرای طایفه و فامیل آشنا نزدیک طرف مادری خودمو میپسندم همه خو ...

یا خدااا داداش خواستگار پسر عمه همسایه دخترعممو... 😂😂😂

موافقم منم تو ایران کورد و لر بتظرم پسراشون خوشگلن

از ما که گذشت متاهلم اما برای شما در جستجو هستم 🤣🤣

ممنون ک بفکرمی خواهر😂❤

یا خدااا داداش خواستگار پسر عمه همسایه دخترعممو... 😂😂😂موافقم منم تو ایران کورد و لر بتظرم پسراشون ...

البته عاشق ی نفری هم بودن پسر عموی این پسره هس که جدیدا روش کراش زدم🤣 ولی خب شوخی کردم پسره مثل داداشمه ولی کسی که عاشقش بودم💔 پس فردا نامزدیشه🖤

وگرنه داداش خواستگار دختر خالم که اینقدر چشم پاکه مثل برادرمه❤️

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

افرین معمولا ب مرور زمان فرهنگ و اداب و رسوما برای جوونا کم رنگ تر میشه والا بعضی کلیپیا این پسرا تو ...

اره خداروشکر خیلی از فرهنگ رسوما عوض شده

اره دقیقا قبلاً اینجوری بودن الان اونا هم عوض شدن😂🤣

یا خدااا داداش خواستگار پسر عمه همسایه دخترعممو... 😂😂😂موافقم منم تو ایران کورد و لر بتظرم پسراشون ...

کلا لر کورد ی چیز دیگن😂 پسرای ترک هم خوشگلن ولی تعصبی بیش از حد بخاطر همین فامیلای خودم لرها و کورد هارو انتخواب میکنم

کلا با ازدواج تو خاورمیانه اوکی نیستم ولی گیر افتادم☹️🤣

قوانین و زندگی مردسالاری هرجا باشه فراریم ازش

ملیت برام مهم نیست

بنظرم همه جا هم خوب داره هم بد

ولی خوب برام مهمه که اون ازدواج بر اساس قوانین اینجا نباشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗