2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگه تصمیم گرفتی بمونی بهش فکر نکنبرو تراپی و دیگه به روش هم نیارزیادم بهش رو نده، نزار تو رو ...

دوازده ساله تحمل میکنم..تراپی فایده ندارن رفتم...سخته کسی رو در آغوش بگیری که قبل از تو.....ضعف من نیست ب روش بیارم ضعف اونه که خودشو نتونس نگه داره تا ازدواج...

من نظرم متفاوتهاگه علاوه بر رابطه ی جنسی باهاش رابطه ی عاطفی داشت برام اصلا قابل پذیرش نبود، الان حد ...

بنظرتون پسر مجردی که پیش زن پولی میرفته

رابطه دوست دختری اصلا نداشته تو زندگیش گلم ؟؟

خنده داره اگه بگی این آدم یک بار رفته پیش تن فروش و تو کل مجردی هیچ رابطه دوستی و چیز دیگه ای نداشته 🫤🙁

لایک نکنید 🙏

منم خودم پرسیدم و یه جورایی گولش زدم و از زیر زبونش کشیدمبه نظرم کار اشتباهیهاما من ترجيح میدم طرفمو ...

دقیقا فکر کنم همین بود که پرسیدم...ولی من مستقیم پرسیدم روحیات منو شما باهم فرق داره من رک هستم

باز با دوست دختر باشه طرف کم تر آدم میسوزه البته نظر منه ولی مردی که بره پیش این زن های کثیف پولی اص ...

حالا یه دختر رو گول میزد، بهش وعده وعید اینو میداد که باهاش ازدواج میکنه، بعد میبرد خونه خالی و آخر سر ولش میکرد خوب بود؟

در بهترین حالت اگه هم با رضایت طرفین بود،علاوه بر جسم، قلب و روحشم دست خورده میشد خوب بود؟

I will always love you❤️💖💗

بنظرتون پسر مجردی که پیش زن پولی میرفتهرابطه دوست دختری اصلا نداشته تو زندگیش گلم ؟؟خنده داره اگه بگ ...

خنده دار نیست

مطمئنم نداشته

با توجه به روحیات همسرم و بافت فرهنگیمون

و تحقیقات و شناختی که ازش دارم

حالا یه دختر رو گول میزد، بهش وعده وعید اینو میداد که باهاش ازدواج میکنه، بعد میبرد خونه خالی و آخر ...

عزیزم خودتو با همین حرفا آروم کن اصلا چرا تاپیک زدی

شوهرت پیامبره پاک و معصوم.

اما از نظر من یک مرد بیمار است که رفته پیش زن تن فروش

شما خودتو گول بزن و قربون صدقه اش برو و با این چیزا آروم شو دیگه تاپیک زدنت چیه

توقع داری همه بگن کار شوهرت عالی بوده

در ضمن یکم بیشتر جستجو کنی قطعا میفهمی آدمی که پیش تن فروش رفته دوست دختر هم داشته صد درصد حاضرم قسم بخورم

لایک نکنید 🙏

بنظرتون پسر مجردی که پیش زن پولی میرفتهرابطه دوست دختری اصلا نداشته تو زندگیش گلم ؟؟خنده داره اگه بگ ...

همسرم وسواسیه،از بیماری های مقاربتی میترسه

اجتماعی نیست و اصلا توانایی برقراری ارتباط با دوست دختر نداشته، الانم من بیشتر باهاش در ارتباطم تا اون با من😂

بعدم آدم سر به زیر و خجالتی هست

این یه بارم خودم از زیر زبونش با ترفند کشیدم بیرون میتونست نگه و من هیچوقت نمی فهمیدم،از سادگی لو داد😐

وقتی میتونست نگه دلیلی نمی بینم حالا که گفته دروغ بگه

اون یبارم فکر میکرده خبریه،بعد دیده نه چیزی نبود توبه کرده نرفته دیگه

عزیزم خودتو با همین حرفا آروم کن اصلا چرا تاپیک زدی شوهرت پیامبره پاک و معصوم.اما از نظر من یک مرد ب ...

قسم بخور و گناهش برای خودت بخر

وقتی تاپیک زدم شک داشتم

اتفاقا اینجا به این نتیجه رسیدم

عزیزم خودتو با همین حرفا آروم کن اصلا چرا تاپیک زدی شوهرت پیامبره پاک و معصوم.اما از نظر من یک مرد ب ...

نه تنها قربون صدقه ش میرم

زندگیمم براش میدم

تا حالا که 5 ساله باهاش ازدواج کردم کوچکترین چیزی نه قبلش و نه بعدش ندیدم

همه جا چه تو کار بیرون چه تو کار خونه چه تو تحصیل چه برای کمک به خانوادم همیشه پشتیبانی کرده، حمایتم کرده، برام بیشتر از شوهر یه دوست خوب و صمیمی و دلسوز بوده

از هیچ نظر چه مالی چه عاطفی چه احترام کم نذاشته

حتی به نامحرم نگاه هم نمیکنه

کل زندگیش زیر دست منه هیچ چیز رو ازم پنهون نمیکنه

حاضرم به صداقتش قسم بخورم

جاهایی بوده که من نقص داشتم ولی حتی به روم نیاورده، حتی کمکم کرده اشکالمو رفع کنم

همیشه حامی بوده

و پدر بچمه

دلیلی نمی بینم قربون صدقش نرم🙄😏

اینجور رابطه ای نداشته و محافظت شده بوده همون یک بار😑خودش وسواسیه

ببین اگر واقعا بیماری نداشته تو آسیبی از این ماجرا ندیدی پس فراموش کن گذشته اش مال خودش انتظار نباید داشت که خودش نگه داشته باشه تا ازدواج کن ول کن فراموش کن اصلا چیزی نیست که بهش فک کنی