2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشور های خارجی بیایید ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 84 پست
نماز میخونی؟  اگر نماز میخونی و صبر و آرامش نداری پس لازمه نمازتو اول وقت بخونی و قرآن هم روزی ...

ن متاسفانه نماز نمیخونم.ولی وقتی میخونم دقیقا عالی میشم.نمیدونی ک جقد خوبه برام.

اما تنبلم.بچه دارم حس میکنم پاک نیستم.غسلم ب تاخیر میفته چون یه روز درمیون میتونم برم حمام.بابچه نمیتونم ب موقع برم.

اینا دلیلشه.وگرنه قلبا عاشق نمازم.حالمو خوش میکنه ارامش قلب و روح و جسم بهم میده.

میخوام برم خونه بابام اینا ی ده ساعت راهه.وقتی میرم یکماهی میمونم.اگ بتونم اونجا شروع میکنم.مرسی از پیشنهادت عشقم.😚😚

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
ن متاسفانه نماز نمیخونم.ولی وقتی میخونم دقیقا عالی میشم.نمیدونی ک جقد خوبه برام. اما تنبلم.بچه دارم ...

آهان

ان شاءالله 

خواهش میکنم عزیزم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحیح ، تو این ۵ سال خیلی قوانین عوض شده و اطلاعات من فی الحال شاید زیاد درست نباشه متشکرم خوبم شما ...

بله حرف شما کاملا درسته ، 

ممنون عزیزم منم خوبم ، امیدوارم ناراحتی ای از من به دل نداشته باشی دوستم 

و آرزوی بهترین روزها و شب ها رو برای شما و نامزدتون دارم و امیدوارم خوشبخت بشید

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
من یه سوال دارم  اجازه🖐 چرا کسیکه واکسن سینوفارم زده رو راه به کشورهای دیگه نمیدن چراااااا.. ...

راه میدند. الان با واکسن سینوفارم میشه ویزای شنگن گرفت اما برای کشورهای غیر اروپا رو‌نمیدونم

کسایی که مهاجرت کردید از مهاجرت راضی هستید به طور کلی ؟ اگه کسی یک سری عقاید خواصی داشته باشه به مش ...

من راضی ام. عقاید خاص تا وقتی نمود بیرونی نداشته باشه اینجا کاملا اوکیه. کسی کنکاش نمیکنه. اما خوب نمود بیرونی داته باشه مثل حجاب ، تو بعضی کشورا  دید خوبی بهش وجود نداره

کسایی که مهاجرت کردید از مهاجرت راضی هستید به طور کلی ؟ اگه کسی یک سری عقاید خواصی داشته باشه به مش ...

نه به شدت پشیمونم

آره به نظرم به مشکل میخوره 

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️