2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشور های خارجی بیایید ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 84 پست
من از خدامه برم.یکی منو ببره با خودش

خب موقعیتتونو بسنجید 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
چقدر کشورتونو و مردم کشورتونو دوس دارین؟

اینجا یه دید کلی به آدم میده که همه همنوع و انسانیم ، شاید بشه گفت از معدود خوبی های مهاجرت همینه چون با تفاوت رنگ و قوم و مذهب و ملیت همه باهم زندگی میکنن و دوستن 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجورب مهاجرت کردی تحصیلی یا کاری؟

عزیزم ما سرمایه گذاری اومدیم 

البته من که نه سرمایه گذاری همسرم 

من فقط اومدم بگم خوشا به سعادتتون 

بدون مشکلات هم نیست حالا ظاهرا بچه ها نبستن وگرنه دل پر درد زیاده 

دلتنگی ، غربت بدترینشه

هم زبانتم کم هستن اینم واسه من بشخصه اذیت کننده س

عزیزم ما سرمایه گذاری اومدیم  البته من که نه سرمایه گذاری همسرم

راسته که توی فرانسه بی حجابی اجباریه؟

اونجا ایرانی زیاده؟😅

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
یه دختر بدون حمایت خانوادش چقدر باید سرمایه جور کنه برای مهاجرت تحصیلی یا کاری؟

الان دیگه به مهاجرت فکر نکنید بچه ها ، البته اگر حمایت مالی ندارید ریال متاسفانه خیلی وضعیتش بد شده 

با استاندارد زندگی خودم بگم من میگم سالی بیست میلیارد ریال احتیاج دارید به پول ایران البته سال اول بیشتر 

ولی با سختی بخواهید زندگی کنید با سالی ده میلیارد ریالم میشه بازم میگم سال اول بیشتر

چون اوایل مهاجرت اجازه کار نداری کلی آزمایش و مشاوره میری در صورت نیاز قرنطینه میشی اینا زمان بره و نمیتونی کار کنی 

من پیش اتا ترکم کسی سوالی داره بگه😁

ترکیه هستید گلم؟ طبیعتش خیلی خوبه 

اسی از مهاجرتت راضی هستی ؟ منم خیلی تو فکرم برای ارشد برم آلمان ولی می ترسم ، حس تنهایی داشته باشم ...

گلم من یکم به قول دوستام و خانوادم لوسم 😐

دلتنگی و دوری بذاره راضی ام واقعا ولی همین یه مورد ممکنه نگذاره زندگی کنی 

تحصیلی بگیری یعنی ؟ معدلت چنده؟ مقاله داری؟ اختراع ؟ 

حس تنهایی رو شک نکن 

واسه ازدواج ولی خدا بزرگه ناامید نباش 

ممکنه همونجا کیس مناسبت باشه 

کسایی که مهاجرت کردید از مهاجرت راضی هستید به طور کلی ؟ اگه کسی یک سری عقاید خواصی داشته باشه به مش ...

مثل چی ؟ 

یه قوانینی هم هست 

من منظور شمارو متوجه نمیشم 

راسته که توی فرانسه بی حجابی اجباریه؟ اونجا ایرانی زیاده؟😅

نه بی حجابی اجباری نیست 

چند بار یه قوانینی واسه مدارس و کالجا وضع شد ولی کنسل شد اما گاهی با برخورد بد مواجه میشن مسلمان ها خیلی کم پیش میاد شاید سالی یک بار هم نشه 

بالاخره همه جا خوب و بد داره ممکنه توی شهر خودتونم با برخورد بد مواجه بشید 

خب موقعیتتونو بسنجید 

عمرا بشه.کجایین شما؟

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
هی خواهر مشکلات شما کجا مشکلات ما کجا ‌

اگر منظورت مشکلات مالی هست جدی نگیر خواهر 

نگذارید پول براتون عرض اندام کنه بعلاوه اینکه زندگی بالاپائین داره و شما خیلی زود به پول میرسید اون وقت متوجه بی ارزش بودنش میشید 

البته من مشکل شمارو نمیدونم کلی گفتم