2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشور های خارجی بیایید ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 84 پست
نگو اینطور ، ایرانی همیشه یه ذات وطن پرستی و حفظ ملیت و غرور داره  نذارید مشکلات اقتصادی باعث ...

❤️⁩⁦❤️⁩

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
حق داری با یه مشاور خوب مطرح کن  هرچند من با مشاور مطرح کردم گفت برو از ایران خخخ تصمیم بگیر ...

خخخ ماشالله ب مشاور.

موقعیتشو ندارم اصلا.میدونی یکی از دلایلاش تفاوت شخصیتی با شوهرمه.مثلا من ادم دقیق و جوشی هستم و محتاطم خیلی.ولی شوهرم بیخیاااال.خیلی حرص میخورم از دستش.مثلا ماشینو میزنه توپارکینگ اداره ک خیلی امن هم نیست  سوییچو میذاره روش.دیگه من همش حرص میخورم.و از قبیل این خیلی چیزا

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من یکم به قول دوستام و خانوادم لوسم 😐 دلتنگی و دوری بذاره راضی ام واقعا ولی همین یه مورد ممکنه ...

مرسی عزیزم

هنوز به اونجاها نرسیدم😅

بورسیه نمی خوام فقط مهاجرت تحصیلی ، آلمان که تحقیق کردم نسبت به جاهای دیگه راحت میگیره

هنوز ترم ۲ ام

خخخ ماشالله ب مشاور. موقعیتشو ندارم اصلا.میدونی یکی از دلایلاش تفاوت شخصیتی با شوهرمه.مثلا من ادم د ...

عزیزم با این مثالی که زدی تقصیر تو هم نیست همه چی 

ولی سعی کن خودت خودتو آروم کنی ، این بهترین روش آرامشه 

خود درمانی در آرامش دادن خیلی خوبی 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
عزیزم با این مثالی که زدی تقصیر تو هم نیست همه چی  ولی سعی کن خودت خودتو آروم کنی ، این بهترین ...

خوبه😄

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
عزیزم با این مثالی که زدی تقصیر تو هم نیست همه چی  ولی سعی کن خودت خودتو آروم کنی ، این بهترین ...

بغیرازین اخلاقش میتونم به جرات بگم بهترینه.بابام اینا ب جونش قسم میخورن.فقط این خونسردیش منو جری میکنه.بمیرم خیلی گاهی بهش غر میزنم سرشو بالا نمیاره یه کلمه دعوام کنه بخدا.وگرنه قلبا عاشق زندگیمم.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
مرسی عزیزم هنوز به اونجاها نرسیدم😅 بورسیه نمی خوام فقط مهاجرت تحصیلی ، آلمان که تحقیق کردم نسبت ب ...

آهان خب پس کلا مشکلی نیست . مالی مشکل نداشته باشی کلا همه چی اوکیه 

منظورم مثلا بعضی چیزا ر  نخوری ، بعضی روابط نداشته باشی ، تو بعضی مهمونیا و مراسما شرکت نکنی&nb ...

عزیزم به مشکل نمیخوری اگر منظورت غذاهای حلال هست اینجا همه چی به همه صورت هست البته نه همه ی شهر ها مثلا گوشت حلال فقط چند شهر هست که بصورت حلال ذبح میشن ولی هر کشوری بری پیدا میکنی 

غذاها و نوشیدنی های با مارک حلال هم هست به مشکل نمیخوری ولی خب در دسترس مثل ایران نیست باید بری سراغش

حتی بعضیا تو مهمونیاشون رعایت میکنن فکر مسلمان هارو میکنن و چند نوع سرویس سرو میکنن مخصوصا آدم حسابیاشون که خیلی احترام نگه میدارن 

بغیرازین اخلاقش میتونم به جرات بگم بهترینه.بابام اینا ب جونش قسم میخورن.فقط این خونسردیش منو جری میک ...

خداروشکر 

یادت باشه آرامش و طمانینه همسر خیلی نایابه ناشکری نکن که روزی بگی خدایا غلط کردم خخخخ

کمکش کن اگر واقعا مشکلی داره ولی ناشکری نکن هیچ کس کامل نیست 

سلام ، جانم با من کاری داشتید ؟

سلام عزیزم میخواستم بیایی بچه ها ازتون سوال بپرسن که نبودی اون موقع 

حالتون خوبه ؟ 

اوضاع بر مراده ؟ 

خداروشکر  یادت باشه آرامش و طمانینه همسر خیلی نایابه ناشکری نکن که روزی بگی خدایا غلط کردم خخخ ...

اره واقعا.مثلا برم خرید ده ساعتم بشه هیچی نمیگه.بخوام اماده بشم همینطور.اصن همه تحسینش میکنن صبرشو.خودمن همینطور.ولی میگم یه جاهایی دیگه دردسر میشه این صبوریش.جالبیش اینجاست ادم درون گرایی نیست.خیلی باهام حرف میزنه و خیلی خوب ابراز احساسات میکنه.خیلیا میگن ادمای خونسرد محبت نمیکنن و اینا .این اینجوری نیست.از خدا میخوام به منم صبر بده واقعا تا بتونم راحت کنار بیام.شوهرم اخلاقش کپی باباشه .منم کپی بابامم.😐😕😄

اره واقعا.مثلا برم خرید ده ساعتم بشه هیچی نمیگه.بخوام اماده بشم همینطور.اصن همه تحسینش میکنن صبرشو.خ ...

خداروشکر قدرشو بدون پس، یک ساعت توی همین سایت تاپیکارو بخون متوجه مشکلات دیگران میشی 

برای گرفتارا دعا کن 

برای منم دعا کن عزیزم 😘🥰😘🥰😘🥰

خداروشکر قدرشو بدون پس، یک ساعت توی همین سایت تاپیکارو بخون متوجه مشکلات دیگران میشی  برای گرف ...

فداتشم.توهم واسه من دعا کن صبرم زیاد بشه خیلی عجول و گند اخلاقم.

چشم عزیزم انشالله بهترینها برات پیش بیاد 😚😚😚😚

فداتشم.توهم واسه من دعا کن صبرم زیاد بشه خیلی عجول و گند اخلاقم. چشم عزیزم انشالله بهترینها برات پی ...

نماز میخونی؟ 

اگر نماز میخونی و صبر و آرامش نداری پس لازمه نمازتو اول وقت بخونی و قرآن هم روزی یک صفحه بخون 

یا هر روز سوره یاسین بخون ۸ دقیقه طول میکشه البته اولاش بیشتر

انقدر آروم میشی که شوهرت میخواد مثل تو بشه خخخخ