دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.
جایه خوبی برو اگه خواستی بری اینجایی که من رفتم پولم گرفتن ولی راضی نبودم از کارشون. البته اینم بگم خیلیام همونجا جواب گرفتن .نمیدونم بازم همه مثل هم نمیشه سرنوشت معلوم نیست چطور رقم خورده. انشالله زودحامله شی ب عمل و اینا نرسی.
سلام دوست عزیز منم تو سیکل ivf هستم خدارو شکر تا اینجای کار همه چی خوب پیش رفته فقط مونده اتتقال جنینم که ایشالا ماهه بعده.مشکل ماه همسرم بود که تعداد و تحرک و مورفولوژیش پایین بود.خودمم ذخیره تخمدانم یه کوچولو از حد طبیعی پایین تر بود ولی خوب پریودی منظمی دارم.ما میریم کلینیک ناباروری نیکان تو اقدسیه تهران
خدایا بزرگیتو شکررر که بعد کلی انتظار بعد ۳سال با اولین انتقال مامان شدم😍😍
هزینه ام نزدیک ۹ تومن دارو ها و عکس رنگی و یه سری ازمایش برای خودمو شوهرم شد.۸۵۰۰ هم روزی که رفتیم تخمک کشی دادیم ۳ روز بعدشم زنگ زدن و گفتن تعداد جنین ها بالاس و ما تا یه حدی میتونیم فریز کنیم اگه بقیه اشو میخواین باید ۱تومن دیگه بریزی به حساب که منم ریختم
خدایا بزرگیتو شکررر که بعد کلی انتظار بعد ۳سال با اولین انتقال مامان شدم😍😍