2777
2789
عنوان

Ivf ها بیایین لطفا

275 بازدید | 26 پست

دوستای خوبی ک ivfانجام دادین بیایین از تجربیاتتون بگین  ...اینکه مشکلتون چیبود...کدوم مرکز رفتین و راضی بودین یان

لطفا وقت بزارین و ج بدین شاید این سوالا واس خیلیا دغدغه باشه.....

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

ببخشید استارتر

حاجت دارید؟؟؟؟؟💥💥💥💥💥

👇👇

چله دعای توسل تو گروهی هست

❤به نیت حاجت روایی❤

پس عضو بشید تا به نیت حاجت روایی ۴۰ نفر ۴۰ روز دعای توسل هرروز به نیت یک نفر در کنار هم بخونیم

عضو که شدید اسم تون رو اعلام کنید تو گروه تا تو لیست بزاریم

https://chat.whatsapp.com/JdhjYaQeqtpFxohDBhb4fj

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من انجام دادم حامله شدم ولی جنین مشکل ژنتیکی داشت نرفت داخل کیسه مجبور ب سقط شدم هفته شیش ...

مرسی ک‌ج دادی عزیزم.انشالله ک بزودی باردارشی🌺

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
مرکز ابن سینا توی قلهک.سخته ولی دیگه مجبوری باید انجام بدی با سختیش بسازی .مشکلم شوهرم کلا مشکل داشت ...

هزینش چقد شد عزیزم

جایه خوبی برو اگه خواستی بری اینجایی که من رفتم پولم گرفتن ولی راضی نبودم از کارشون. البته اینم بگم خیلیام همونجا جواب گرفتن .نمیدونم بازم همه مثل هم نمیشه سرنوشت معلوم نیست چطور رقم خورده. انشالله زودحامله شی ب عمل و اینا نرسی.

جایه خوبی برو اگه خواستی بری اینجایی که من رفتم پولم گرفتن ولی راضی نبودم از کارشون. البته اینم بگم ...

والا بین رویان تهران و اصفهان‌موندم......البته توشهر خودمون دکتر میگه باید لاپاراسکوپی کنی ولی دیگه خسته شدم دوس دارم برم اونجا بینم چی چی میگن.....

انشالله هر چی صلاحت باشه ولی بری مرکز ناباروری بهتره تصمیم خوبی گرفتی رویان خیلی تعریف میکنن ولی بی ...

انشالله....تهران زنگ زدم واس ۲۴ نهرنوبت داد اصفهانم گفت هروقت هاستی حضوری بیا.دیگه باید بین این دوتا یکی انتخاب کنم.شما چنساله اقدام بودین مشکلتون چیه

سلام دوست عزیز منم تو سیکل ivf هستم خدارو شکر تا اینجای کار همه چی خوب پیش رفته فقط مونده اتتقال جنینم که ایشالا ماهه بعده.مشکل ماه همسرم بود که تعداد و تحرک و مورفولوژیش پایین بود.خودمم ذخیره تخمدانم یه کوچولو از حد طبیعی پایین تر بود ولی خوب پریودی منظمی دارم.ما میریم کلینیک ناباروری نیکان تو اقدسیه تهران

خدایا بزرگیتو شکررر که بعد کلی انتظار بعد ۳سال با اولین انتقال مامان شدم😍😍

هزینه ام نزدیک ۹ تومن دارو ها و عکس رنگی و یه سری ازمایش برای خودمو شوهرم شد.۸۵۰۰ هم روزی که رفتیم تخمک کشی دادیم ۳ روز بعدشم زنگ زدن و گفتن تعداد جنین ها بالاس و ما تا یه حدی میتونیم فریز کنیم اگه بقیه اشو میخواین باید ۱تومن دیگه بریزی به حساب که منم ریختم

خدایا بزرگیتو شکررر که بعد کلی انتظار بعد ۳سال با اولین انتقال مامان شدم😍😍
هزینه ام نزدیک ۹ تومن دارو ها و عکس رنگی و یه سری ازمایش برای خودمو شوهرم شد.۸۵۰۰ هم روزی که رفتیم ت ...

مرسی از توضیحاتت عزیزدلم انشالله بزودی مامان بشی🌺💖

سلام دوست عزیز منم تو سیکل ivf هستم خدارو شکر تا اینجای کار همه چی خوب پیش رفته فقط مونده اتتقال جنی ...

عزیزم جنین ها تو انتقال دادی بسلامتی؟؟؟