2777
2789
عنوان

Ivf ها بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
هزینه ام نزدیک ۹ تومن دارو ها و عکس رنگی و یه سری ازمایش برای خودمو شوهرم شد.۸۵۰۰ هم روزی که رفتیم ت ...

يعني شما سر جمع صفر تا صد 18میلیون براتون تموم شد؟  

فراموش میشوی انگار که نبوده ای
مرسی از توضیحاتت عزیزدلم انشالله بزودی مامان بشی🌺💖

سلام دوست عزیز من خیلی وقت بود نیومدم نی نی سایت به لطف خدا با اولین انتقال مامان شدم😍😍

خدایا بزرگیتو شکررر که بعد کلی انتظار بعد ۳سال با اولین انتقال مامان شدم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جنین ها تو انتقال دادی بسلامتی؟؟؟

سلام عزیزم بله ۳ابان انتقال دادم و به لطف خدای بزرگ مامان دوتا نی نی خوشگل شدم😍😍

يعني شما سر جمع صفر تا صد 18میلیون براتون تموم شد؟  

نه عزیزممم با هزینه ی انتقالم و داروهاش تا الان شده ۲۶ تومن ولی خدارو صد هزار مرتبه شکر با اولین انتقال مثبت شدم

نه عزیزممم با هزینه ی انتقالم و داروهاش تا الان شده ۲۶ تومن ولی خدارو صد هزار مرتبه شکر با اولین انت ...

عزیزم بی بی چک شما کی مثبت شد؟؟من روز9 و11 ببخشید رودستمال لک دیدم فک میکردم لانه گزینیه امروز که12بود بی بی زدم منفی شد

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم بی بی چک شما کی مثبت شد؟؟من روز9 و11 ببخشید رودستمال لک دیدم فک میکردم لانه گزینیه امروز که12ب ...

منم از روز ۹ انتقالم افتادم به لکه بینی در حدی که میگفتم پریود شدم اما روز ۱۰ بی بی زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت دوباره صب روز ۱۱ هم زدم مثبت شد خدارو شکر.ولی تا ۲روز پیش داشتم لکه بینی رو که دکتر شیافمو بیشتر کرد خدارو شکر بهتر شدم.عجله نکن صبر کن همون روز ۱۵ بزن ایشالا که مثبتی.میشه عکس بی بی رو بزاری ببینم

منم از روز ۹ انتقالم افتادم به لکه بینی در حدی که میگفتم پریود شدم اما روز ۱۰ بی بی زدم یه هاله خیلی ...

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
منم از روز ۹ انتقالم افتادم به لکه بینی در حدی که میگفتم پریود شدم اما روز ۱۰ بی بی زدم یه هاله خیلی ...

گذاشتم مارکش روژانه ومنفیه

باز عجله نکن شاید دیر نشون بده صبر کن روز ۱۴ یا ۱۵ دوباره بزن

دیگه روز14 میرم آزمایش میدم هر چی باشه معلوم میشه

سلام عزیزم بله ۳ابان انتقال دادم و به لطف خدای بزرگ مامان دوتا نی نی خوشگل شدم😍😍

وای خداروشکر چقدر خوشحال شدم  بااین خبر.😍😍خدابرات نگهشون داره عزیزدلم توروخدا واس منم دعا کن 🧡🧡🧡

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
وای خداروشکر چقدر خوشحال شدم  بااین خبر.😍😍خدابرات نگهشون داره عزیزدلم توروخدا واس منم دعا کن ...

قربونتتت ایشالا شمام به زودی خبر خوش میدی😍