hadis75718 مدیر عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 338 عنوان مرکزباروری وناباروری اصفهان | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 16 پست سلام اگه رفتین وجواب گرفتین بگین ک مشکلتون چی بوده و از چ روش درمانی براتون استفاده کردن🌺🌺🌺 عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍 1400/06/24 | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیل19 عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 218 من ماه بعدش طبیعی باردار شدم اره من دوساعت با کلینیک فاصله داشتم میتوانید بری بیای ولی بعد انتقال حد ... یعنی شما دارو گرفتی و تخمک کشی کردی و منتظر موندی که انتقال بدن ؟ و تو این فاصله باردار شدی ؟یعنی نرفتی اصلا برای انتقال ؟عجیبه شنیدم تخمک کشی که میکنن ، همون مقدار تخمک هم که داری از بین میره . آخه ذخیره تخمدان من زیر 1 هست خدایا سپاسگذارم
دریاپریا عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 186 یعنی شما دارو گرفتی و تخمک کشی کردی و منتظر موندی که انتقال بدن ؟ و تو این فاصله باردار شدی ؟ یعنی ... اره نرفتم دوماه باید صبر میکردم برای انتقال بعد میرفتم اثر امپول هایی که میزنن تا یه سال تو بدنته و فولیکول بالای 16 میشه وامکان بارداری وجود داره