2777
2789
عنوان

مامانا بچهاتونو میفرستین مدرسه اگه باز شه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاضرم شرط ببندم همه اینایی که میگن نمیفرستیم اگه همین الانم مدرسه ها باز بشه میفرستن بچه هاشونو...دیدم که میگم

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...
سلام پسرم امسال باید میرفت پیش دبستانی اما ثب نامش نکردم کتابای پیش گرفتم خودم باهاش کار کنم علوم ری ...

میگن خودتون یاد ندید چون با متد مدرسه یکی نیست بچه قاطی میکنه از اینستا بزنید آموزش الفبا کلیپای خیلی خوبی داره

جالبه همه عروسیا و کافی شاپ رستوران رفتنا و مسافرتا کرونا نیست فقط توی مدرسه ست

چرا اینو‌میگی من یکی که خونم همش اونایی که همه جا میرن همونایی که بچهاشونو میفرستن مدرسه 

سلام عزیزم من معلمم امسال مدارس مجازیه  سوالی بود هستم در خدمتتون

عزیزم ببخشید کلاس اولی ها هم مجازی هستن ؟

به ما گفتن فرم مدرسه رو تهیه کنیم ولی من نگرفتم نمیدونم بگیرم یا نه؟

میگن خودتون یاد ندید چون با متد مدرسه یکی نیست بچه قاطی میکنه از اینستا بزنید آموزش الفبا کلیپای خیل ...

گفتم یادم نگرفت نگرفت باز ی پس زمینه ذهنی داره اینستا ندارم تو نت زدم هر حرفی ی معلمه اینجوری چند تا روش اموزش دادن میشه خودم یاد بدم بهتره

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
سلام عزیزم من معلمم امسال مدارس مجازیه  سوالی بود هستم در خدمتتون

عزیزم من معلم ابتداییم و دانشجو ارشد 

به نظرت تا آخر سال مدرسه بسته می مونه

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
خانوما شما بچه هاتون رو واسه پیش دبستانی ثبت نام کردید ،من پسرم پیش میره ولی اسمشو ننوشتم جایی 

بخوایین پیش ثبت نام کنین انگار پولتونو دور ریختین

داداش من سال قبل پیش دبستانی بود

مامانم ثبت نامش نکرد 

میگن مدرکش واسه اول دبستان ضروریه و اینا

اصلا اینطور نیست 

یکی از دوستام میگه ۳ ملیون دادیم رفت بچه مدرسه هم نرفت آخر سرم  هیچ نپرسیدن مدرکش کو موقع ثبت نام کلاس اول

ولی مامانم پارسال نزدیک عید بود ثبت نامش کرد😂😂

عیدم کلا مدرسه نیست 

موند یه ماه که اونم آخراش بود😐😂

بخوایین هم ثبت نام کنین یه جای دولتی ثبت نام کنید غیر انتفاعی و اینا قشنگ پولو دور ریختن تو این شرایط

باز هر جور صلاحه من از شما کوچیکترم😁

حاضرم شرط ببندم همه اینایی که میگن نمیفرستیم اگه همین الانم مدرسه ها باز بشه میفرستن بچه هاشونو...دی ...

نه اصلا درست نمیگی من دخترم وسطای پیش دبستانیش کرونا اومد نفرستادم  ،پارسال هم کلاس اول بود  خودم نفرستادم سعی کردم بقیه ی مامان ها رو منصرف کنم جون بچمو با هیچ چیزی عوض نمیکنم ،۲ سال خونه نشستیم که حالا بخوام بفرستم مدرسه