2777
2789
عنوان

شوهرنزدیکترین وصمیمی ترین دوستم بهم پیشنهاد دوستی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 3421 بازدید | 132 پست

حواست باشه گولشونخوری که روسیاهیش براخودت میمونه بگویه باردیگه زنگ بزنی به زنت میگم

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همین کارو همسر سابق خواهر من با دوستای خواهرم میکرده بهش نگفته بودن تا اینکه اقا رفت سراغ دوست ...

دوست ۱۲ساله؟؟

ینی دختره ۱۲ سالش بوده یا نه مدت دوستیتون ۱۲ سال بوده؟

مرداخیلی عوضی شدن من هم دوست شوهرم یه مدتی یه ازواتساپ برام عکس و کلیپ میفرسته سلام واحوالپرسی اوایل جواب سلامشومیدادم تااینکه فهمیدم یه فکرایی توسرشه ومیخاد  سرحرفوبازکنه حالایه مدته هرچی میده جواب نمیدم شوکه شده خودش 

خوب شما چرا با دوستت رفت و آمد میکنی ؟اگه شوهر داشتین یه چیزی .ولی من بودم با زوج دوستی نمیکردم.چون ...

من این آقارو بعد فوت همسرم شاید ۵بار دیدم با دوستم تلفنی حرف می زنم یا میاد خونم همین 

🤣🤣🤣 چه میدونم والا اینجا زیاد میگن. بعد من با شوهر دوستام واقعا خواهر برادریم. با یکیشون تماس تل ...

عزییییزم

نگران نباش

اینجور آدما ذاتشون کثیفه

شما که انگار مدتهاست میشناسین همو

دیگه ادم دستش میاد کی خوبه کی بد

بیخیال به دوستت نگو زندگیش خراب نکن سعی کن وقتی خونس خونشون نری زیاد جلوچشش نباش رابطتو با دوستت کمتر کن 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍