2777
2789
عنوان

شوهرنزدیکترین وصمیمی ترین دوستم بهم پیشنهاد دوستی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 3420 بازدید | 132 پست
کاملا میفهمم چی میگم شمایا عقل نداری یا شعور یامردای بیشرف رو نمیشناسی .اه

برو به درک متاسفم واقعا بران

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تار موی شوهرم و با صدتا مردی که تو ذهن کثیف توهستش عوض نمیکنم معلومه ذاتت خیلی خرابه 

تبریک میگم بهت هنوز مردهارو نشناختی😂😂😂😂😂😂

کثیف نه منم نه شما .کثیف ذهن مسخره و منحرف و جاهلانه شماس

تبریک میگم بهت هنوز مردهارو نشناختی😂😂😂😂😂😂 کثیف نه منم نه شما .کثیف ذهن مسخره و منحرف و جاهلان ...

خداحافظ برای همیشه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
نسپر به خدا جوابش رو قاطعانه بده .و بگو مردی در زندگیم هس شماحق نداری به من زنگ بزنی

آره حتما خمینو می گم شبم به دوستم زنگ می زنم‌به خونشون که این عوضی باشه بترسه حال دوستمو بپرسم 

آره حتما خمینو می گم شبم به دوستم زنگ می زنم‌به خونشون که این عوضی باشه بترسه حال دوستمو بپرسم 

نه زندگی شونو خراب نکن

فوقش مرده به زنش میگه دوستت به من نظر داره

ارتباطط رو بامرده قطع کن

نه زندگی شونو خراب نکن فوقش مرده به زنش میگه دوستت به من نظر داره ارتباطط رو بامرده قطع کن

ازهمه جا بلاکش کردم ازی خطدیگه اس داد ازاونجا هم بلاکش کردم‌ ازمغازش زنگ زد برداشتم‌تا گفت الو قطع کردم‌