خیلی باهم خوبیم دیروز شوهرش بهم اس داد که ازت خوشممیاد مطمئن باش نمی زارم کسی بفهمه همش متنای عاشقانه فرستاد ازهمه جا بلاکش کردم حالاامروز ازی خطه دیگه اس داده چی کارکنم به دوستم بگم زندگیش خراب نشه کمکم کنید بچه هاهمش زنگ می زنه داغونم
کاملا میفهمم چی میگم شمایا عقل نداری یا شعور یامردای بیشرف رو نمیشناسی .اه
برو به درک متاسفم واقعا بران
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تبریک میگم بهت هنوز مردهارو نشناختی😂😂😂😂😂😂 کثیف نه منم نه شما .کثیف ذهن مسخره و منحرف و جاهلان ...
خداحافظ برای همیشه
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید