2777
2789
عنوان

شوهرنزدیکترین وصمیمی ترین دوستم بهم پیشنهاد دوستی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 3421 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دوستت بگو حتما خودم تو این موقعیت بودم و دوستم نگفت بهم وقتی فهمیدم‌نابود شدم چون ادم از هر دو طرف ضربه میخوره اگه دوستشی و دوستش داری بهش بگو

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

شاید دوستت شوهرش رو فرستاده ببینه تو چقد میتونی دوستیت رو ثابت کنی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

ببین همین کارو همسر سابق خواهر من با دوستای خواهرم میکرده بهش نگفته بودن تا اینکه اقا رفت سراغ دوست ۱۲ ساله من اونم سریع اومد به من گفت و افتادن تو مسیر طلاق بعد دوستاش یکی یکی اومدن گفتن اره به مام پیشنهاد داده

با مخفی کاری زندگی یه دخترو خراب نکنین 

😂آخه عزیزم واسه همه که پیش نمیاد ی جور گفتی من خنده م گرفت انگار پیشنهاد گرفتن از شوهر دوستان از ...

🤣🤣🤣

چه میدونم والا اینجا زیاد میگن. بعد من با شوهر دوستام واقعا خواهر برادریم. با یکیشون تماس تلفنی هم دارم در حد سورپرایز دوستم و این مدل کارا ازمم 7 سال کوچیکتره ولی خب می ترسم بازم🙄🙄

خوب شما چرا با دوستت رفت و آمد میکنی ؟اگه شوهر داشتین یه چیزی .ولی من بودم با زوج دوستی نمیکردم.چون خودم معضب میشدم .

بنظرم شما قطع رابطه کنین با دوستتون .اون آقا فقط یه هوس زودگذره .اگه شما قطع رابطه کنین زندگی اونام حفظ میشه