خیلی باهم خوبیم دیروز شوهرش بهم اس داد که ازت خوشممیاد مطمئن باش نمی زارم کسی بفهمه همش متنای عاشقانه فرستاد ازهمه جا بلاکش کردم حالاامروز ازی خطه دیگه اس داده چی کارکنم به دوستم بگم زندگیش خراب نشه کمکم کنید بچه هاهمش زنگ می زنه داغونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب دوستت بگو حتما خودم تو این موقعیت بودم و دوستم نگفت بهم وقتی فهمیدمنابود شدم چون ادم از هر دو طرف ضربه میخوره اگه دوستشی و دوستش داری بهش بگو
یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه میخوردم ولی امروز فقط بهشون میخندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیتهای پرسر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که میمونه برات. میخندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ به نظر میرسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
شاید دوستت شوهرش رو فرستاده ببینه تو چقد میتونی دوستیت رو ثابت کنی
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
ببین همین کارو همسر سابق خواهر من با دوستای خواهرم میکرده بهش نگفته بودن تا اینکه اقا رفت سراغ دوست ۱۲ ساله من اونم سریع اومد به من گفت و افتادن تو مسیر طلاق بعد دوستاش یکی یکی اومدن گفتن اره به مام پیشنهاد داده
😂آخه عزیزم واسه همه که پیش نمیاد ی جور گفتی من خنده م گرفت انگار پیشنهاد گرفتن از شوهر دوستان از ...
🤣🤣🤣
چه میدونم والا اینجا زیاد میگن. بعد من با شوهر دوستام واقعا خواهر برادریم. با یکیشون تماس تلفنی هم دارم در حد سورپرایز دوستم و این مدل کارا ازمم 7 سال کوچیکتره ولی خب می ترسم بازم🙄🙄