2777
2789
عنوان

مامانای بچه های ۴رو ۵سال

115 بازدید | 13 پست

چقد در روز برای بچه ها تو ن وقت میزارید چند ساعت باهاشون بازی میکنید در هفته چند بار پارک میبریدشون بیاید بگید ازهم یاد بگیریم 

فقط خدا ...

باهاش کشتی میگیرم   ورزش میکنیم  نقاشی میکشیم آموزش های پیش دبستانی بهش یاد میدادم چون ثبت نامش نکردم خودم آموزش میدم  از نت بازی های جدید پیدا میکنم بهش میگم  معلم بازی میکنیم    با داداشش بازی میکنه   بعضی وقتها میبرمشون بیرون چرخ بازی   پارک نمیبرم 

💖عشقم خانواده ام💖

پارک خیلی وقت نرفته روزی دو ساعت میره حیاط با دوتا دیگه از بچه ها همسایه همسنشن سرش گرمه ..تو روز هم هر ب دو ساعتی ی نیم ساعت باهاشم باید بازی کنم دیگه بازیا مختلف کارتون میبینه موبایل بازی میکنه این وسطا ی کتابی باز میکنه.....

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش کشتی میگیرم   ورزش میکنیم  نقاشی میکشیم آموزش های پیش دبستانی بهش یاد میدادم چون ثبت ...

میشه بگی چند ساعت درروز بازی میکنی باهاش یا پراکنده بازی میکنی من ب چم از بازی سیر نمیشه همش دوست داره بازی کنه حوصلم نمی کشه زیاد 

فقط خدا ...
چند سالشه عزیزم 

۵

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
متاسفانه من زیاد حوصله نمیکنم با دخترم که پنج سالشه بازی کنم.ولی بعضی مواقع پارک میبرمش

بچه  عصبی نمیشه یا اذیت نمیکنه زیاد باهاش وقت نمیگزرونی منظورم همون بازی هست 

فقط خدا ...
میشه بگی چند ساعت درروز بازی میکنی باهاش یا پراکنده بازی میکنی من ب چم از بازی سیر نمیشه همش دوست دا ...

پراکنده بازی میکنم ساعت دقیق نیست  پسر منم همینه از بازی سیر نمیشه همش گریه میکنه یکی باهام بازی کنه مثلا نیم ساعت بازی  بعد میره برای خودش   با داداشش بازی میکنه بعد میاد میگه مامان میای مدرسه بازی  باهاش بازی میکنم همون موقع آموزش هم میدم  خودش میگه بس من رفتم  

💖عشقم خانواده ام💖
بچه  عصبی نمیشه یا اذیت نمیکنه زیاد باهاش وقت نمیگزرونی منظورم همون بازی هست

دیگه طفلی عادت کرده.همش تنهاست.همش میگه نی نی بیار من باهاش بازی کنم.دلم خیلی براش میسوزه.ولی روزهای جمعه وقتی میریم خونه مادرشوهرم با عمه هاش و پسر عمش خیلی بازی میکنه

دقیقا پسر منم همش نق میزنه بازی بازی دیگه انرژی  برام نمی مونه

پسرهای من عشق کشتی دارن  فقط میگن مامان کشتی  بهشون میگم شرط داره  اول ورزش یه ربع بیست دقیقه نرمش  بعدش یکی یکی باشون کشتی میگیرم دیگه به هن هن میافتن انرژیشون یکم خالی میشه 

💖عشقم خانواده ام💖
دیگه طفلی عادت کرده.همش تنهاست.همش میگه نی نی بیار من باهاش بازی کنم.دلم خیلی براش میسوزه.ولی روزهای ...

سعی کن خودت باهاش بازی کنی  خیلی تاثیر داره تو روحیه بچه ها    تجربه کردم که میگم  شده نیم ساعت باهاش بازی کن 

💖عشقم خانواده ام💖