2777
2789
عنوان

بابابام حرف نمیزنم

73 بازدید | 4 پست

پیام میده صبح بخیر میگه همش قربون صدقه میره ولی دلم صاف نیست حالم خرابه یه اتفاق خوبی قرار بود بی افته تاکید کرده بودم کسی نفهمه ولی  از ساد بودنش به یه فرد بدجنس گفت که کارش فقط فتنه عوضی بازی دیشب کاری کرد طرف تا صبح تپش قلب داشتم دلم می خواد زودتر مستقل بشم از خونمون برم 🥲

جریان چیه الان واقعا انتظار داری ما بفهمیم چی گفتی

خیلی ساده است قرار بود من یکاری انجام بدم نمی خواستم کسی بفهمه بابام از ساده بودنش به فامیلمون کفت طرف زنگ زد به اسم خیر خواهی منو تحقیر کرد قطع کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ساده است قرار بود من یکاری انجام بدم نمی خواستم کسی بفهمه بابام از ساده بودنش به فامیلمون کفت ط ...

خودت میگی ساده اس دیگه چه انتظاری داری ازش ک راز نگه دار باشه حرفیو پیش کسی نزنه تاکید میکردی بهش ک به کسی چیزی نگه خب حالا گفته تموم شده رفته این رفتارت زشته  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خودت میگی ساده اس دیگه چه انتظاری داری ازش ک راز نگه دار باشه حرفیو پیش کسی نزنه تاکید میکردی بهش ک ...

به خدا خیلیی تاکید کردم عزیزم خیلیییی من میدونم اینا که میفهمیدن حسودن عوضین تو نمی دونی گلم چقدر حالم بده اینگار همه انرژیا بد اومده سمتم