1- آموزش مجازی آسان نیست و اگر واقعا قصدتان از به مدرسه فرستادن فرزندانتان آموزش است و نه نمره گرفتن باید بر شرکت منظمشان در کلاسها نظارت داشته باشید.
ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
اتفاقا معلم باید انچنان با بچه ها صمیمی باشه که بچه احساس ارامش کنه. معلم کلاس اول پسر من از بس اخمو و بداخلاق بود بچه من تمام دفترا کلاس اولش جای اشکاش مونده بس گریه میکرد نمیخاست حتی مدرسه بره. برعکس کلاس دومش معلمش هرروز به شکل یه حیوون یا هرچیزی باهاشون کار میکرد و املا میگفت پایان سال با اشک بچه ها انلاین رو ترک کردن. معلم معلمه مگه چیه, مدزسه که بخان سرسخت باشه. هرچی صمیمیت بیشتر باشه بچه های ما از شماها رفتار و منش رو یاد میگیرن. لطفا خوش اخلاق باشین ما بچه هامون رو میسپاریم به شماها
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
حتما شما معلمی دیگه ولی خیلی ببخشیدا ولی بچه ها هم انسانن که کلی تکلیف و سخت گیری میر ...
والا الان دوره این شده که میگن به بچه ها تکلیف ندید سختشون نشه بازم یه عده اعتراض دارن چرا تکلیف نمیدید😳😳😳 بعد هم گلم بچه اگه خودش بخواد درس بخونه میخونه من دانش آموز داشتم کل ۹ ماه درس نمیخوند اون موقع آخر کار میومد میگفت میشه به من کمک کنید تو درسا ولی باز اون موقع هم حاضر نمیشد بیاد.کلا جالب شده هر کسی از راه میرسه به معلم توهین میکنه از والدین بگیر تا دانش آموز ولی خدا نکنه معلم چیزی به کسی بگه و این تاسف باره لطفا افکارتونو درست کنید.من نمیگم همه معلم ها خوبن ولی اینکه میگید معلم احترام بذاره باور کنید معلمم آدم مگه چقدر توان داره که بخواد این بچه ها رو با این همه مشکل درک کنه بهتره یه کم سطح توقعمونو بیاریم پایین تا راحت تر زندگی کنیم.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
تو رو خدا اگر دبستان تدریس میکنین خیلی صمیمی باشین با بچه ها. من تجربه بدی از کلاس اول پسرم دارم. نحوه تدریس به کنار خوش رفتاری و نزدیکی به دانش اموز ملاک کارتون باشه. با بداخلاقی بچه از شما نمیترسه بلکه یه جایی درس رو ول میکنه.
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
همه جای دنیا به شغل معلمی از بقیه شغل ها بیشتر اهمیت میدن و احترام میزارن
بعد کشور ما......😒
واقعا متاسفم برای کسایی که ایش فیششون میاد و طلبکارن
حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگیهاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است...