2777
2789
عنوان

/ معلم دخترخاله‌تان نیست که او را «عزیزم» خطاب کنید!

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 45 پست

6- اگر تمرینات خود را از روی دیگران رونویسی کنید معلم ضرر نمی‌کند بلکه به گمان اینکه همه یاد گرفته‌اند به سرعت سراغ مبحث بعدی می‌رود. اگر در آزمون‌ها تقلب کنید به معلم آسیبی نمی‌رسد بلکه فقط آمار قبولی‌هایش بالاتر می‌رود.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز دیدم،،،و اینم دیدم که کارنامه رو ازین به بعد فقط به پدر میدن پس حق مادر چی میشه،،،

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

اگر جواب سوالات معلم را به فرزندتان می‌رسانید، از حقوق معلم کم نمی‌کنند، فرزندتان را با تقلب و دروغ بزرگ نکنید. بگذارید فرزندتان تلاش کند، بگذارید از مغزش استفاده کند، قول می‌دهم استفاده از مغز عوارض جانبی نداشته باشد. 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

😁😁😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

حالا مگه عزیزم چشه؟  شاید شما مشکل داری با صمیمیت والدین با معلم.  همه مثل شما نیستن من به, شخصه مرتب با معلم های پسرم در ارتباطم خیلی هم صمیمی.  مگه چیه؟  چه چیزایی میشنویم

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

7- مشخص شده که ۳۲ دو‌گونه‌ مختلف هوش در بشر وجود دارد و فرزندان ما حتما در یک یا چند شاخه استعداد بیشتری دارند. کسی که هوش ریاضی خوبی ندارد شاید در ادبیات، هنر یا ورزش موفق باشد. آن‌ها را تحت فشار نگدارید، تحقیر نکنید، با دیگران مقایسه نکنید. اجازه بدهید راه خودشان را پیدا کنند. جهان ما جهان تفاوت‌هاست. 

3- هنگام پیام دادن به معلم‌تان او را با کلمات رسمی مخاطب قرار دهید. درست است که او را نمی‌بینید ولی ...

😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

8- تنبیه و تحسین اغراق شده هر دو به یک میزان مخل آموزش و پرورش‌اند. تشویق باید متناسب با نوع فعالیت باشد و گاهی باید اجازه بدهیم فرزندمان از کارش فقط لذت ببرد و وابسته به تشویق ما باشد. 

2- شما معلم‌تان را نخریده‌‌اید و معلم موظف نیست در تعطیلات و ساعات غیر‌کاری پاسخگوی شما باشد. او هم ...

واقعا درسته این حرف سال گذسته دانش اموزام گاهی ساعت یک نصفه شب پیام میدادن میگفتم ساعتو دیدی بهش برمیخورد

9- برخی مدارس از شما می‌خواهند از آموزش‌های کودک‌تان فیلم بردارید تا در فضای مجازی مبلغ کارشان باشد. به شخصه با این کار مخالفم. کودک ناچار می‌شود برای فیلمبرداری یک اجرای بی‌عیب و نقص داشته باشد. برخی کودکان ذاتا #درونگرا هستند و علاقه‌ای به این کار ندارند و این دست رقابت‌ها فقط باعث می‌شود حس ناکافی بودن و عقب ماندن از دیگران را بی‌جهت تجربه کنند. 

10-کودکان را وابسته به لایک و تایید و تماشاچی بزرگ نکنیم و از آنها شخصیت‌های نمایشی نسازیم. بگذاریم خود واقعی‌شان را زندگی کنند.

حتما شما معلمی دیگه

ولی خیلی ببخشیدا

ولی بچه  ها  هم انسانن که کلی تکلیف و سخت گیری می‌ریزید روی سرشون!!!اونا هم استراحت میخان نمیتونن ۲۴ ساعت بشینن جزوه و مشق و تکلیف بنویسن

خواهر من راهنمایی هست ...بیچاره انقد معلماش کار رو سرش میریزن ک نگو 

اگه بچه ی اشتباه کنه جلو همه ی بچه‌ای کلاس ضایعش میکنید بجای این ک مشکلشو حل کنید 

دانش آموزاتونو درک نمیکنین اصلا و ابدا

اونوقت ما بیایم شما معلما رو درک کنیم؟

هر وقت معلما ب بچها احترام گذاشتن بچها هم ب اونا میزارن!!

ما واسه این دنیای پیچیده زیادی ساده ایم....!