2777
2789

سلام خانما. من میخواستم برای تفریح هم که شده برم پیش فالگیر، اما مامانم میگه نکن این کارا رو خطر داره

خواستم بپرسم راسته؟

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چقد طول میکشه دعا باطل بشه؟ من حس میکنم عشقمو جادو کردن که از من سرد بشه و جداییمون علتش دعا ...

والا من اصلا از دعا سر در نمیارم چند وقت پیش یه نفر تاپیک گذاشته بود یکی فالشو گرفته دقیق بوده برام سوال شد راسته واقعا یا نه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
فالگیرا که نود و نه درصدشون کلاهبرداران ،اونایی که واقعاً اهل فن تو علوم غریبه هستن به این راحتی و ب ...

اره منم همین حسو دارم. البته همی کلاهبرداراشون رو هم سخت میشه پیدا کرد چه برسه واقعیا

راستش یه سری فالگیرا جوری از گذشته و حال درست آمار میدن که واقعا باید بهشون شک کرد ، نکن عزیزم این کارا اعتیاد آوره مگر اینکه واقعا اراده داشته باشی دیگه سراغش نری ، مادرشوهرم با ۶۲ سال سن کارش فقط اینه دنبال فالگیر و دعانویس میگرده فکر میکنه واقعا میتونن کاری کنن

اره منم همین حسو دارم. البته همی کلاهبرداراشون رو هم سخت میشه پیدا کرد چه برسه واقعیا

الان واقعی ها کسب و کارشون جوری هستش برای مردم عادی وقت ندارن ،هنرپیشه ها ،سیاست مدارا،فوتبالیست ها ووو مشتری های پای ثابتشون هستن،اینایی که تو محیط مجازی یا تو محفل های خودمونی معرفی میشن همشون کلاه بردارن

کاربر آقا هستم
راستش یه سری فالگیرا جوری از گذشته و حال درست آمار میدن که واقعا باید بهشون شک کرد ، نکن عزیزم این ک ...

میدونید آخه یه موضوعی هست که خیلی خیلی دوست دارم بدونم چی میشه ولی خب نمیتونم بهشون اعتماد کنم اصلااا. هرچند نمیدونم فال چجوریه مثلا دقیق بهم میگه میری خارج یا به طور مثال میگه یه سفر طولانی و دور در پیش داری

اما همین یه دونرو بفهمم ارادشو دارم بذارم کنار☹️

الان واقعی ها کسب و کارشون جوری هستش برای مردم عادی وقت ندارن ،هنرپیشه ها ،سیاست مدارا،فوتبالیست ها ...

وای من اصلا فکرشم نمیکردم سلبریتی ها هم دنبال فالگیر باشن اصلا!!!