2777
2789
عنوان

ترک الکل

255 بازدید | 8 پست

همسرم هر شب الکل مصرف میکنه، کلا رفیق بازه، از مجردی اینجور بوده. هر وقت شب کاره و سخت مشغوله کاره نمیخوره. به نظرتون چکار کنم ول کنه؟ هر شب تنهام 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

باید خودشم بخاد ب تنهایی نمیتونی کاری بکنی 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش باید بخواد 

اظهار پشیمونی میکنه ولی سر غروب یادش میره. کنترل نداره رو رفتارش. میگه معتاد نیستم هر وقت اراده کنم میتونم نخورم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
باید خودشم بخاد ب تنهایی نمیتونی کاری بکنی 

😔😔

😔😔

بچه هم داری؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بچه هم داری؟

نه پنج ساله ازدواج کردم و نمیخوام بچه دار شم 😔😔

نه پنج ساله ازدواج کردم و نمیخوام بچه دار شم 😔😔

خوب میکنی

من مدت ز مان خیلی طولانی بود که به شدت به الکل اعتیاد داشتم ولی از وقتی که با دکتر وحید دارابی اشنا شدم ظرف مدت چند ماه تونستم برای ترک اعتیاد الکل اقدام کنم. با ااختلاف بهترین دکتر هستند