esteghlal__95 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1228 عنوان مزاج شناسی 201 بازدید | 14 پست من خیلی علاقه ب خیار دارم و ازماست متنفرم و از شیرم متنفرم و خیلی گرماییم طلاقت گرما رو ندارم عاشق زمستونم ی سوال دیگ ایا تنبلی تخمدان ب طبع گرم و سرد مربوطه؟؟؟؟ 1400/06/23 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esteghlal__95 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1228 وزنتون کمه یا بالاست ن بالا ن کم متوسط یکم رو ب بالا
esteghlal__95 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1228 جوش و اینا زیاد میزنید؟خارش بدن یا خواب رفتگی اعضا دارید زیاد؟ درشت اندامین؟حس تنبلی و گر گرفتی؟ درشت اندامم. جوش بله زیاد میزنم ت صورتم مخصوصا گرمی میخورم
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15704 خوب الان مزاجتون رو میخواید بدونید؟ شما بلدین؟میشه به منم بگید مزاجم گرمه یا سرد؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15704 یه مقدار چه ویژگی هایی دارین . من پوس صورتم صاف و سفیده گاهی وقتا کف پاها داغ میشه.قبلا شیرینی جات زیاد دوست داشتم ولی الان معمولی .از ترشیجات اصلا خوشم نمیاد.روی شکمم بیشتر اوقات سردهدیگه نمیدونم چی بگمهر کی هم ببینم میگه لاغری درحالی که اضافه وزن دارم البته صورتم لاغره اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
esteghlal__95 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1228 با این اطلاعات خیلی کمی که گفتین احتمال زیاد دموی مزاج هستین(گرم و تر) مرسی❤❤❤
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15704 لاغر حساب میشین در کل ؟قدتون چه حده؟انرژیتون در چه حده خستگی و اینا؟ قدم ۱۶۵ ولی وزنم نمیدونم اخرین بار ۶۸ بودمنه معمولا سرحالم اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15704 خیال بافی زیاد دارین حجوم افکار؟یا وسواس؟ترس؟با معذرت مشکل دفع چطور؟ نه خیال بافی ندارم مگه موقعی که کسی خیلی زیاد اعصابمو خورد بکنه هی تو ذهنم فوشش بدم😁وسواسم ندارم. اجابت مزاجمم خوبه ولی یه مشکل که دارم اینه که رگهای ستهام به شدت بیرونه طوری که هرکی ببینه میگه مشکلت چیه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15704 نه عادیه پس😂رنگ پوستتون به زردی میخوره؟زود عصبانی میشد یا زیاد اب میخورین؟بینایی و شنواییتون چطوره؟ اره زود عصبانی میشم مخصوصا وقتی بچه ها همدیگرو اذیت میکنن.اره ابم زیاد میخورمخداروشکر هم بینایی هم شنواییم خوبه۳۴ سالمه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15704 نه عادیه پس😂رنگ پوستتون به زردی میخوره؟زود عصبانی میشد یا زیاد اب میخورین؟بینایی و شنواییتون چطوره؟ رنگ پوستم نه زیاد به زردی نمیخوره یه درصد کوچولو اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15704 حس گر گرفتی هم دارین باد خنک کولر و اینا دوست داشته باشین؟ریزش مو چی؟علی رغم انرژی زیاد زود خسته نمی ... نه گرگرفتگی ندارم اصلا فقط گاهی وقتا کف پاهام حس داغی میکنم نه اینکه دست بزنما فقط حسش میکنم.وگرنه گرگرفتگی اصلا ندارم. ریزش مو هم ندارمنه خسته نمیشم اصلااا فقط وقتی گرسنه میشم بدنم بی جون میشه و انگار دچار لرزش میشم اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15704 ببینین چهارتا طبع مختلف که چهارتا عنصرن توی بدن همه هستن.حالا به هر میزانی که یکی از عناصر بیشتر باش ... مرسی از پاسختون😍 اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم