2777
2789
عنوان

بی کسی چقدر سخته

366 بازدید | 15 پست

من پدرم مریضه وبرادر ندارم شوهرم خیلی بی شرف هست وسابقه خیانت داره.من قرص اعصاب میخورم وخیلی باد کردم پدرشوهرم چون رفته بودم خونه یه نفر از هم شهرهاش که باهاش لج هست با من لج کرده بعد به شوهرم گفته زنت چقدر چاق شده قیافش اصلا عوض شده بد شده منم گفتم به پدرت چه من فقط شکم وبازو دارم همه جام اوکی هست به شوهرم گفتم فقط شکم بازو رو آب میکنم بقیه جا خوبه گفت نه پشتت بزرگه منم گفتم من دوست دارم اینجوری گفت بس منم میرم یه زن که پشتش لاغره میگیرم خلاصه دعوامون شد 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه قراره کسی رو داشته باشیم؟

به شوهر عتیقه ات بگو برو زن بگیر. و رابطه جنسیتتو باهاش قطع کن. پول جمع کن برو سر کار، یه جارو اجاره کن و با مدرک خیانت شوهرت طلاقت رو بگیر و تنها زندگی کن. 

این همه زن مستقل زندگی میکنن. الان مثل قدیم نیس و هر کسی باید خودش گلیمش رو از آب بکشه.

برا اون شوهر عتیقه هیچ کاری نکن نه غذا درست کن نه باهاش حرف بزن ...... 

رابطه تو با همه شون قطع کن 

عزیزم مگه قراره کسی رو داشته باشیم؟به شوهر عتیقه ات بگو برو زن بگیر. و رابطه جنسیتتو باهاش قطع کن. پ ...

من دیشب هوس کباب کردم گفت خسته ام ونخرید امشب رفته برا مادرش خریده صدقه سر اون برای ماهم خریده منم لب نزدم  

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
عزیزم مگه قراره کسی رو داشته باشیم؟به شوهر عتیقه ات بگو برو زن بگیر. و رابطه جنسیتتو باهاش قطع کن. پ ...

دوتا پسر دارم توسن بلوغ متاسفانه وخانواده ای ندارم بدبختی .پدرم به دردنخوری هم هست

من دیشب هوس کباب کردم گفت خسته ام ونخرید امشب رفته برا مادرش خریده صدقه سر اون برای ماهم خریده منم ل ...

ن فک نمیکنم برای توخریده ولی مغروره براهمون ب اسم مادرش خریده ولی بکام شماهم شده

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یعنی چی میرم زنی میگیرم که پشتش کوچیکه؟ بگو مهرمو بده بعد هر غلطی خاسی بکن منم میرم بایه ادم باشعور ازدواج میکنم که مغزش بزرگ باشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

حالا ما که پدر و برادر گردن کلفت داریم مثلاً میان پشت ما را بگیرن؟؟؟ نخیر میگن چشمت کور برو زندگیتو کن شوهر به این خوبی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من دیشب هوس کباب کردم گفت خسته ام ونخرید امشب رفته برا مادرش خریده صدقه سر اون برای ماهم خریده منم ل ...

خوب کردی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من جات بودم میخوردم کباب رو. به این چیزا اهمیت نده به نظرم. به جاش تو هم همینجوری باش باهاش مثلا هوس قرمز سبزی کرد براش درست نکن. مادرتو دعوت کن و برای مادرت قرمه سبزی درست کن اون هم بخوره. ولی من میگم با مسئله خیانت و داستان این حرفاش که میخواد زن بگیره، چیزای دیگه تو حاشیه اس. من جای شما باشم جدا میشم از مرد خیانتکار

دوتا پسر دارم توسن بلوغ متاسفانه وخانواده ای ندارم بدبختی .پدرم به دردنخوری هم هست

ما زن ها نیاز به کسی نداریم. خودمون میتونیم از پس خودمون بر بیایم.... پسرارو بذار پیش باباشون و مستقل شو... به بچه هات محبت کن اونا می فهمن چه پدر بدی دارن و میان پیش شما ولی چون حضانت با پدرشونه، خرجشونو باید بده