2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی

172 بازدید | 21 پست

دوستان امروز روز سوم عمل کردم بعد آتل بینیم کامل وسط نیست یکم بالا پایینه از دو طرف به نظرتون برم مطب امروز برام جابجا میکنه یا نه آخه میترسم همینجوری کج فرم میگیره 

خودت اونجور احساس میکنی.تامپون گذاشته؟

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم. اصلا دست بهش نزن. خیالت هم راااااحت. طبیعیه. همون روز هفتم که رفتی گچ رو برداره با دکترت ح ...

نمیدونم من قبل عمل بهش گفتم طبیعی میخام ولی الان احساس میکنم نمیه فانتزی عمل کرد خیلی سربالا ولی خو گفت کلا عوض میشه اینجوری نمیمونه

😔

عزیزم اول راهی.من 4 ماهه عمل کردم. پدرم دراومده از این فکرا و ترس ها.  ولی همش ذره ذره درست شد

بینی منم اول خوکی بود. مامانم همش ابراز ناراحتی میکرد. الان طبیعی و شیک شده. تازه دکتر میگه بعد از 6 ماه میتونی قضاوت کنی. اصصصلا بهش فکر نکن که فقط حرص بیخودی خوردی

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
عزیزم اول راهی.من 4 ماهه عمل کردم. پدرم دراومده از این فکرا و ترس ها.  ولی همش ذره ذره درست شد ...

دقیقا من گفتم طبیعی بعد الان دقیقا خوکیه خدا کنه برا منم طبیعی بشه والا دق میکنم