2777
2789
عنوان

واسه پرپشت شدن ابرو و مژه چی خوبه

191 بازدید | 16 پست

سلام 

من از بچگی ابرو و مژه هام کم و کوتاه بوده از روغن کرچک استفاده کردم یکم فرق کرده بود ولی بعد ی مدت بهش حساسیت دادم و دیگ استفاده نکردم 

از لوازم ارایشی مشاوره گرفتم بهم سرم سریتا رو معرفی کردن منم خریدم و استفاده کردم خیلی خوب بود مژه و ابروهام یکم بلند شدن تمام ک شد بعد 2.3 روز دیدم مژه و ابروهام خود ب خود میریزه منم از ترس بهشون دست نمیزدم چن ماه ک گذشت بازم مژه هام مثل قبل شده بود رفتم پیش ی لوازم ارایشی بهتر و گفتم از سریتا استفاده کردم بعد قطعش ریزش گرفتم و... میخام ی سرم بدین ک بجز بلند کردن پرپشت هم کنه اون بهم سرم ام کیو رو پیشنهاد کرد و تضمینش کرد 

ینی خدا شاهده استفاده کردم بد نبود ولی خیلی زود تموم شد حجمش 6 میل بود 10 روز نشده دیگ خشک شد و بازم یکم ریزش داشتم 

یکی از فامیلمون از سرم نانوهیل استفاده میکنه و خیلی تعریفش میکنه و خداوکیلی ادم میگ مژه و ابروهاش کاشته ولی هم گرونه همم مژه و ابرو بهش وابسته میشن و هی مدام باید بخری الان دو سه ساله ک استفاده میکنه فک کنم 20 تا 30 تا خریده باشه 

خب شما پیشنهادی بجز سرم واس مژه و ابرو ندارین تروخدا اگ راه حلی دارین ب منم بگین🥺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین. تجربه ۵سال استفاده رو بهت میگم من تاهمین الانم. چند وقت پیش رفتم واسه کاشت مژه گفتن مژهات از ۱۲ و۱۴بلندتر نمیشه بکاری فقط لیفت کن روغن کرچک و ویتامین E وکمی وازلین ترکیب بشه هرشب ها هرشب  برای مژه وابرو استفاده کن نتیجشو میبینی 

منم مثل شما هستم راه حلی هم ندارم. فقط وقتی زینک میخورم کمی بهتر میشه ابرو هام و موهام

خودم زینک میخورم 

ولی چطوری بعضیا بدون استفاده از سرم ابرو مژه هاشون پر و بلنده 

خودم زینک میخورم ولی چطوری بعضیا بدون استفاده از سرم ابرو مژه هاشون پر و بلنده

ارثی. ژن خوب دارن. من از بچگی موهام نازک بود. ابرو هام هم کم پشت.

کسی که از اول پرپشت بوده الان داره میریزه اون نتیجه میگیره. ولی منی که از اول موهام و ابروهام کم بود ، معجزه نمیشه که

مژه راکاری نمیشه کرد اما ابرو خودت گردو وبادوم و بادوم زمینی وفندقا هرکودوم ک داری یا همشا باهم بگیر روگازبسوزون بعدتوبشقاب باپشت قاشق هی فشار بده وباانگشتات بمال تانرم بشه بریز تو ی قوطی و با ی چوب هرروز بکش توابروهات حداقل ۶ماه ادامه بده .اگر عطاری روغن اصل گردو و....ایناداره هم بخری خوبه ولی خودت بسوزونی ارزونتره