2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
وای من فوبیا همینو دارم عمل نمیکنم  چطور نفس میکشیدی تا تامپون داشتی

عزیزم منم فوبیای خفگی دارم همیشه. برای عملم هم میترسیدم. ولی اصلا اونطور که فکر میکنی پیش نمیره. تنفس از دهان تو هفته اول سخته . ولی اون حالت استرسی که ادم داره نیست. انگار بدن اتومات میره رو تنفس از دهان

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من گفتم طبیعی بعد الان دقیقا خوکیه خدا کنه برا منم طبیعی بشه والا دق میکنم

بینیت گوشتی بوده یا استخونی؟

بازم میگم . چند ماه دیگه به استرس امروزت میخندی . اصلا به کل عوض میشه

عزیزم منم فوبیای خفگی دارم همیشه. برای عملم هم میترسیدم. ولی اصلا اونطور که فکر میکنی پیش نمیره. تنف ...

همش فکر آون لحظه که میخواهی آب دهن قورت بدی گوشات کیپ میشه ها

عجیب میترسم

😔
تا کی ورمداشت عزیزم؟

ورم تا 1 سال وجود داره. ولی روز به روز کمتر میشه. تا 4 ماهگی تند تند تغییر میکنه . 4 تا 6 ماهگی متوسط. بعد از 6 ماه هم تدریجی و نامحسوس . عکسای هر ماه بعد از عملم رو که میذارم کنار هم میبینم چقدر در حال تغییره

میخواستی آب دهن  قورت بدی اذیت نمیشدی

نه اونقد هم سخت نبود من خیلی عوارض بیهوشی داشتم تا صبح روز بعد کاملا خواب بودم صبح هم که بیدار شدم رفتم تامپونو دراورد البته تامپون نبود گاز گزاشته بود