فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
الان کسایی که نمیشناسن دائم میپرسن چه کانالیه؟؟ شما ویابقیه دوستانی که بو سیله ی همین سایت بااین کان ...
😐الان من و یسریا مشتقاق میریم افکار مریض. لجن میخونیم عایا؟
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا من نمیتونم بحث کنم؟> نی نی سایت با من چیا ک نکرد:/ از ی دختری ک تا بهش میگن بالا چشت ابروعه ...
الان برات نی نی یار تگ میکن بی ادب🤣🤣🤣🤣بحث کن راحت باش
چرا من نمیتونم بحث کنم؟> نی نی سایت با من چیا ک نکرد:/ از ی دختری ک تا بهش میگن بالا چشت ابروعه ...
😂😂😂 اخی ببین نی نی سایت با ما چیکار کرد
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔