فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشکم در اومد.🥺🥺تو خدا ببینش این فرشته کوچولو رو.انگار برای فروش گذاشتنش؟
یسری از مریضا فقط زن رو ابزار میبین برای رفع نیاز این افکار زن و مرد نداره
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
خاک عالم تو سرش...خودشون خواهر مادر ندارن؟یا طبق شغل اونا نظر میدن؟
پَستن کثیفن
من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.
الان کسایی که نمیشناسن دائم میپرسن چه کانالیه؟؟ شما ویابقیه دوستانی که بو سیله ی همین سایت بااین کان ...
گزارش بزنید به خاطر نشرش
من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.