2777
2789
عنوان

بعد طلاق چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 55 پست

شاغلی؟

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
خونه نمیدند با این‌پول.

با همون مهریه که میده یه خونه کوچیک بخر یا رهن کن  برای زندگی بعد طلاق نترس گل و بلبل من خودم شش ماه طلاق گرفتم خونه پدرم دارم زندگی میکنن  

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

بعد طلاق مستقل شو  سالن های زیبایی هم بازار کارشون خوبه هم محیطش شاد   ناخن کار یا مژه کار هم خیلی خوبه